Szervusztok,itt vagyok egy délutáni kávéval én is.
Mi is jól aludtunk,bár nem csoda,amennyit mostanában dolgozunk az udvaron...estére szinte beájulunk.Meg is állapítottuk,hogy öregek vagyunk mi már ehhez a sporthoz...
Egyszer voltam kinn éjjel,aztán vissza is aludtam,reggel olyan fél 7-7 körül ébredeztünk.Laci hozzáfogott ma is egy kicsit dolgozni,hiába mondtam vasárnap van,pihenjen,de aztán most feladta és végre bejöttünk,bár jobb kinn,melegebb van,mint benn.Csak kinn minden csupa fehér por,pedig söprögetem folyton és ma fel is locsoltam,mert a virágokat is megöntöztem,de hiba volt,mert sokkal több piszkot behordtunk,mi is a macskák is...amúgy minden tiszta fehér macskalábnyom amennyit ki-be járkálnak...
De már alakulunk,ha szerdán elszállítják a törmeléket sokkal jobb lesz,akkor látszik majd a hely..
Én még délelőtt összedobtam egy kis mexikói zöldséges rizset csirkemellel,ma az lett az ebéd.Meg palacsinta,amiből épp az imént faltunk be kettőt-kettőt!
A nap további része pihenőre van fenntartva,mintha a tavaszi fáradtság kezdene erőt venni rajtunk,álmosak,fáradtak vagyunk, nincs kedvünk semmihez.A jövő hétre már símán 20 fokok felett mutatja az előrejelzés,akkor végre, ha beáll a tartós jó idő,helyrebillenünk.De ez a hajnali,meg éjszakai hideg,nappali meg meleg,elég nehezen elviselhető.
MArgitka!
Megnétem a Hanna fotóit a Kedvencekben,igen érdeklődő,mozgékony kislány,még most sem tudom eldönteni kire hasonlít inkább?Sajnálom,hogy ennyi mindened fáj,én is úgy vagyok vele,hogy ha eldőlök kicsit,vagy reggel mikor felkelek,alig akarnak a tagjaim mozogni,hajlani,beindulni.
Lia!
A csirkecomb finom étel,krumplival lesz?Én is előbb csirkepaprikást akartam nokedlivel,de aztán azt csináltam,ami hamarabb elkészült!
Nekünk még holnap is szabadnapunk van,a húsvét hétfő miatt,ez most jó,mert nekünk csak szabadnap,semmi készülődésre nincs szükség.