Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Szerencsésen hazaértünk a temetésről,nagyon hideg volt,egy idő után éreztem hogy hűlök ki,pedig még a bundás cicanadrágomat vettem föl és bakancsot.De ott állni egyhelyben nagyon rossz, a mi temetőnkben folyton fúj a szél..Rengetegen voltak,sok barátja,kollegája kísérte utolsó útjára,meg ugye a két fiának is sok barátja ,kollegája kijött,annyi koszorú volt alig fért az autóra,szinte ki sem látszott alóla.Szegény felesége egy idő után le kellett üljön,nem bírta a lába ,nagyon ki volt ,odamentem kívántam részvétet,akkor nagyon sírt,megöleltem úgy tartottam sokáig,nagyon sajnáltam...mondtam halkan neki tarson ki,legyen erős,mondta megpróbálja...hát szomorú nagyon.Megvisel a temetés,egy tortúra a családnak ott állni és azt a sok embert elviselni aki mindenki odamegy és okosakat mond,meg volt olyan ,aki odament ráborúlt a feleségre és ott zokogott annak a nyakában,mintha nem lett volna neki elég szegénynek,hogy a saját bánatát elviselje.A fiai nem is mozdultak az anyjuk mellől kétoldalt,ők is nagyon megviseltek voltak.
GYalog jöttünk haza,jó messzire van a temető,de még beléptünk itt mellettünk a piacra is,hazaérve,épp csak ettünk,mi is olyan fáradtak voltunk LAci eldőlt ,el is aludt...én vigyázok a tűzre.Be kellett gyújtani,sajnos nagyon hideg van,még hoztam be két virágomat,féltem őket az éjszakai fagytól...ma reggel is voltak autók az utcán,ahol a szélvédő láthatóan be volt fagyva...
Holnap még reggel el kell mennem a főnököm anyjához,vettem neki pár dolgot a piacról,beadom,aztán jövök főzni,holnap az ortodox Nagypéntek van,mi is pihenős napot tartunk,talán lemegyünk a Várba megézni a húsvéti vásárt,csak megnézni,mert az ilyen vásárokon,piszok drága minden.