Válasz: Társalgás
Most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,548 2,549 2,550 2,551 2,552 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

A nyuszik ma mindenkihez odaérnek, mert ugye várjátok Ti is!
Tegnap este este már csak pihenés volt. Éjjel elég jól aludtunk. Aztán reggel korán felébredtünk a szokásos időben. Fél 6-kor már lent voltunk a konyhában.
Főzni ma már kell a húslevest, a második brassói lesz. Hókifli van még... tiramisu is készül, az mostanában nagy kedvenc nálunk.. és krumplis pogi is maradt... A sonka és a füstölt taja tegnap megfőtt.... Most a tojások főnek... kaszinótojás lesz.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Jelenleg itt 11 fok van, és délutánra 25 fokra emelkedhet a hőmérséklet... eső mára nincs jelezve...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Isten éltesse a mi kis Fórumunkat még nagyon sokáig.
Sziasztok!
Margitka!
Nagyon szorgalmas vagy, finomakat készítesz a gyerekeknek! Sajnos én tegnap lázas voltam, rázott a hideg! Reggelre borzalmasan megfájdult a fejem de vettem be gyógyszert utána jobb lett. Taknyolok rendesen, alig kapok levegőt. Nehéz volt igy főzni is délelőtt, a férjem sokat segített. Most még holnapra sárgatúróst akarok készíteni a sonkához nagyon szereti mindenki,.
Ebéd után lepihentünk egy kicsit jól esett, de arra ébredtem hogy fázok. Nem tudom mit kaphattam el, vagy megfáztam mikor kimentem vizes fejjel.
A kis főnök igen cuki, aranyos lehet! Jó is kint a levegőn, a sok mozgástóül meg jókat fog aludni! Továbbra is legyen nagyon szép napotok!

Szervusztok,megjöttem én is.
MA olyan csodálatosan szép ,meleg,napos idő van,sokat voltunk kinn,sajnos nagy a rumli,a kibontott betonfalazótéglák is a kapu mellett elszállításra várnak,van 30 darab,de szinte még 100 van,amit ki kell vésni.Laci ma megsaccolta,de persze ma semmit nem csináltunk,leginkább próbáltuk kipihenni a múlt hetet,én még egy tortát sütöttem,összeállítottam,nem lehet ünnep torta nélkül.Most levendulás és málnás krémmel készült,majd hozom a konyhámba. Úgy volt,hogy ma megyünk fel az Anyukájához,de a fele család elutazott ma,csak holnap lesznek otthon,így mi is elhalasztottuk,mert úgy jó az, ha együtt van mindenki!MA még az van hátra hogy fürödjünk szépitsük ki magunkat holnapra.mindketten csupa porosak vagyunk,por az egész udvar...A macskák imáják a nagyobb helyet,egész nap bóklásznak,mászkálnak,mivel már van akkor hely kibontva,hogy nyugodtan át tudnak meni az új kerítésig.ott föld van és fű,meg gaz...ide-oda mászkálnak,meg fel a régi kerítés tetejére,mivel lépcsősen van megbontva,ahogy sikerül a falazó blokkokat kivenni,ott lépcsőznek le-fel,estére olyan fáradtak,hogy reggelig meg sem mozdulnak..én költöm fel őket!
MArgitka!
Várom majd a képeket,biztosan sokat van kinn Hanna a kis játszóterén,kell is a jó levegő,erősödik,meg jobban is alszik,jobban is eszik!
Ilona!
Vigyázz,mert csalóka az idő,nem nagyon okos dolog kinn járni még vizes hajjal,múltkor én is úgy mászkáltam,de éreztem is, hogy fázik a fejem,gyorsan megszárítottam.
Lia!
Nektek is szép együttlétet,kellemes Húsvétot!
Minden kedves Fórumolvasónak, nagyon kellemes ünnepeket kíváknok szeretettel!
Kukucs... 
Most tudok csak bekukkantani egy picit. Hannával telt ma is az egész napunk, nagyon sokat futottunk utána, Vele együtt... Nagyon örült reggel a nyuszti ajándékainak a nagy fiamnál és nálunk is.
Voltak sétálni is a gyerekek a friss levegőn, mi pedig főztünk. Minden nagyon jól sikerült szerencsére. Ebéd után ma is velem aludt Hanna... Aztán délután mindnyájan a kertben játszottunk. Nagyon szép idő volt, jól kifáradt a Picúr. Most aludt el...
Lia!
De aranyos vagy! Holnap lesz 21 éves a fórum... nekem nem is volt időm készülni a megemlékezésre! 
Ilona!
Nagyon sajnálom, hogy lebetegedtél! Jobbulást kívánok! 
Ancsa!
De szép képet hoztál ma is! 
Sok munka van még nálatok is... de jól tettétek, ha ma lazítottatok.. Azért csak sütöttél tortát! Ügyes voltál!
Holnapra akkor jó szülinapozást!
Én is további kellemes ünnepnapot kívánok holnapra. Nálunk még tudnak maradni a gyerekek dden is, csak szerdán utaznak tovább as másik mamához, ahol szintén 5 napot lesznek! 
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép húsvét hétfőt kívánok mára is! 
Jó locsolkodást! Én már nem száradok el, a férjem meglocsolt! 
Az éjszaka most azért volt pár megébredésem. Majd 5 előtt már megébredtem újra, és aztán fél 6-kor le is jöttünk az emeletről.
Jelenleg 13 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 14-17 fok körül várható, csapadékot mára nem jeleznek... Ma is kellemes idő várható.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra... de ehhez kell Hanna beleegyezése ma is... Tegnap is összejött! 
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Nálunk elcsendesedett a ház, elmentek Leviék. Tegnap szép idő volt, mára eléggé elromlott, az eső is csepereg. Ebédre Zsomborkéhoz vagyunk hivatalosak, vendégek is lesznek, a menyem apukája 80 éves ma, Őt köszöntjük. Holna már munka, helyetteseítünk is.
Margitka!
Jó hogy ilyen sokáig tudnak maradni a fiadék, az idő is jó volt eddig, sokat kint tudtatok enni, gondolom élvezte Hanna a nagy szabadságot, csak legyen aki futkos után.
Ancsa!
Mára jó szülinapozást, nem könnyű összehozni az időpontot hogy mindneki ráérjen.
Szépen haladtok a nagy munkával, de jól teszitek ha egy kis pihenő is van közte.
Ilona!
Mielőbbi gyógyulást kívánok. Azért most többet vagy más gyerekek között, jobban összeszeded a betegségeket. Jó lenne ha most a szünet egy kicsit ritkítana a vírusokon, mert az elmúlt hét is fárasztó volt.
Szia Lia!
Jaj nagyon sajnálom, hogy máris elmentek a gyerekek! Akkor most azért van egy kis elszomorodás... Remélem, hogy szerencsésen hazaérnek! Biztos sokat jelentkeznek majd a neten keresztül!
Akkor ma is kellemes napotok lesz Zsomborékkal! A menyed apukájának jó egészséget és sok örömet kívánok még a születésnapja alkalmából!
Holnapra pedig sok erőt a munkakezdéshez, ha helyettesítés is lesz!
Itt is jól lehűlt mára a levegő és a szél is erősen fújdogál reggel óta... Voltak a gyerekek délelőtt sétálni, majd utána még az udvaron is kint maradtak egy picit, mert Hanna homokozni akart... El is fáradt, most épp alszik...
Maradt tegnapról mindenből, de kérésre krumplipürét ... édesburgonyával is készítettünk... amihez pedig most őszibarackos csirkemellszelet készült, meg még meggymártás is csináltam, mert a gyerekek nagyon szeretik. ![]()
... na jelez a sütő, kélsz is van!
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Lapok Previous 1 … 2,548 2,549 2,550 2,551 2,552 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás