Válasz: Társalgás

Szervusztok,végre ma én is ideértem.
Juj tegnap nagyon fárasztó napunk volt, ugyanis a mcskavédőháló felszerelése volt tervbe véve,ami legalább egy napi muka,de Laci ekezdte már délelőtt,befűzködte a zsinórokat a hálókba körbe,ez türelemjáték mivel se eleje ,se vége,míg ki nem feszíti az ember nem is látszik milyen a formája...én későn jöttem meg,hosszú napom volt,még vásároltam is hazafele,de ahogy megjöttem,LAci épp a kampókat szerelte fel a csatorna alá, a stablon deszkára,mert egész onnan indítottuk a hálót,ami 6mx3m-es volt mind a kettő,és a kerítés tetejére jött lefogatva a másik vége,így gyakorlatilag az egész udvart lehálóztuk.ami volt a régi háló az udvar két végében meghagytuk,első sorban ,mert a lonc teljesen befutotta,a másik végében meg,igen komplikált volt amúgy is felszerelni,így ezt a kettőt miután kihúztuk hozzáfogattuk a régihez...na az sem volt semmi,mert szemenként kellett összefűznia kettőt..egész este 8 -ig létrán ,meg kerítésen álltunk,teregettük,feszítettük,fűztük,lefogattuk,nem mertünk pihenőt sem tartani,nem is ettünk,mert féltem, hogy ha ránksötétedik és nem leszünk kész,éjjel bejönnek a szomszéd macskák.Szerencsére estére készen lett a háló,ki is engedtük a macskákat,egész nap be voltak zárva a házba,nehogy elszökjenek,meg ne legyenek láb alatt...Ma nem éreztem a vállaimat,meg a karjaimat olyan izomlázam volt,és ma is hosszú nap után vagyok,álmos és fáradt voltam egész nap...Holnaptól keddig szabad vagyok,még a hét végén közbeesik Laci Anyukájának a szülinapja is,oda is el kell menni,főzni,sütni,esetleges vendégeket fogadni,eléggé ki leszek...MA csak minimálisat csináltunk még az udvaron,a hálón kellett javítani,ugyanis egy adott pillatban az egyik kosztos macska,egyszercsak benn volt az udvaron...fogalma sem volt Lacinak hol jöhetett be,de kimeni már nem tudott..mikor hazaértem még itt volt,az enyémek persze megint bezárva...szerencsére kitessékeltem a kapu,máshol nem tudott kimenni,és keresni kezdtem hol jöhetett be,persze azonnal megtaláltam a helyet,ahol tegnap nem lett lefogatva a háló,ott bújt be...na azt bejavítottam,még egyszer leellenőríztem az egészet,nehogy meglepetés érjen,és végre begyújtottunk és elpihenhettem.
Hazafele vettem zöldséget ,meg paradicsomot,paprikát,holnap főzni és sütni akarok,a további szabad napjaimon,pedig semmi mást nem fogok!