Szervusztok,itt is vagyok!
Na,én is rosszul aludtam,én is sokat lestem az órát,mindig számolgattam mennyit alhatok még?Így aztán regge jó álmosan keltem,pislogtam ki a fejemből,a macskák meg fel sem akartak kelni,mert az ő számításaik szerint túl korán volt még.Reggel tócsákban állt a víz,jó eső lehetett,de nap közben csak szemerkélt,ami épp elég volt ahhoz,hogy Laci ne tudjon ma kinn dolgozni.
Főzni nem kellett,úgyhogy előszedtem a szerszámaimat és megdíszítettem a tojás formájú kekszeket,mintha festet tojások lennének.Hozom a képeket a konyhámba.Nem is festek rendes tojásokat.Jól vakoskodtam,mert felhős és sötét van kinn,de mindig így járok, mikor kreatívkodni akarok...Na de ezzel kész vagyok,majd ha megszáradtak,mennek dobozba,a keksz eláll,ennyivel előrébb vagyok.Aztán ebédeltünk,most már pihene kicsit.
Ilona!
cuki a tortadísz!! Igen,persze hogy hozom majd ha készen van,tulajdonképpen már kész,csak a régit kell lebontani és a macskahálót kihúzni az udvar fölött.
Margitka!
Isten éltesse Hannát,bocsánat szombaton el voltunk,csak most olvasom, hogy névnapja volt!De biztosan megünneplitek ,hamarosan,ha együtt lesztek.
Lia!
Ti is együtt lesek,ilyen jó az hogy ünnepekkor össze tud gyűlni a család...sosem godltam,hogy én a végén ennyire egyedül maradok,hogy mindenki kihalt a családomból...igaz van négy fiú unokatestvérem,de hát nekik is meg van a saját családjuk,gyerekeik,már unoka is van,úgyhogy én elfelejtődtem teljesen...NA de nem baj,szerencsére itt vagyunk egymásnak Lacival,meg a macskákkal,csak egészség legyen,meg térerő!