Válasz: Társalgás

Szervusztok,végre leülhettem!
Reggel, mikor felkeltem, kimentem az udvarra,csepergett az eső..de 12 csepp után abba is maradt...sajnos hogy nagy a szárazság!Ma locsoltam is,előszedtem a slagot...
Elmentem munkába,teljesen azzal a tudattal,hogy ma Nagypéntek van,és hétfőn húsvét...tegnap be is vásároltam a húsvéti főzéshez...majd később esett le a tantusz,hogy ha így lenne,akkor nem dolgoznánk..elkezdtem számolgatni,még a pékségben az eladót is megkérdeztem,aki jót nevetett,hogy ennyire össze vagyok zavarodva!De most úgy érzem,nyertem egy hetet!!Csak csodálkoztam én,hogy a csudába lehet,hogy nekem semmi nincs még sütve,nem szoktam ennyire lemaradni a dolgaimmal!
De ha már meg volt véve a húsleveshez való és a toroshoz,ma meg is főztem mindkettőt,a levest vegyesen csirke és liba,majd a zöldségből készítek holnap salátát,még egy piskótám is van tortának,de azt már ma nem töltöttem meg.
Már fel van téve a kerítés tetejére a macskavédő rács is.Laci remekelt ma is,még a szomszéd is dícséri milyen szép lett minden.Tegnap még rendeltem rácsot,mert, ami nekünk volt eddig a kerítésen,az rövíd volt,és műborostyánt is,amit kivülről fogatott fel Laci,így egyáltalán nem lehet belátni,és szép is,idővel a lonc rá fog futni és olyan lesz ,mintha igazi lenne.De így is nagyon szép.
Most már begyújtottunk és kis pihenés következik,utána zuhanyzás és reggel lehet kicsit tovább aludni,már ha hagynak a macskák...