Szervusztok!
Na,mi a tegnapi nap után úgy aludtunk mind a ketten,mint akiket agyonütöttek,meg sem ébredtem,reggel is tovább aludtunk.Aztán.miután kávéztunk,úgy döntöttünk elbaktattunk a Lidlbe,mert sok akció van az appon.Sikerült is alaposan bevásárolni,sok olyan dolgot sikerült akciósan venni,ami elég drága amúgy.Még persze,nem tudtunk ellenállni és egy olajfát is vettünk.Lassan nő,sok száz év is kell neki, mire nagy fává lombosodik,de végül is nem sietek sehova,ráérek kivárni! 
Át is ültettem pár juharomat,azok idén maradnak kaspókban,míg eléggé megerősödnek a kiültetéshez.A nagyobbak,meg a gingko fa és a füge,meg a tuják ,szabadföldbe kerülnek idén.
Utána főztem egy szárazbabfőzeléket,kolbásszal,nem sokat ,holnapra pulyka cordon bleu és krumplipüré van betervezve,lehet sütök is valamit!
MArgitka!
Remek a gofri,sósan,édesen is!Már vásároltál húsvétra?Húúú szinte kiment a fejemből hogy nemsoká itt is van.Annyi a dolgunk,hogy az idő csak repül!
Lia!
Gratulálok a sikeres teszthez,biztos is voltam benne,hogy remek eredményt érsz majd el!
Ilona!
Micsoda erős nő vagy,csodállak!Én mire becipeltem LAcival az utcáról a kerítéselemeket,alig szuszogtam...elpuhultam,vagy megöregedtem.Mondtam is neki,hívja a barátját segíteni,én nem cipekedek,alíg bírtam!Elég lesz nekem takarítani utána,meg beültetni, amit kell.Ma kicsomagoltuk a napellenzőt,nagyon szép,tetszik zöld-fehér csíkos!Aztán vissza is pakoltuk,egyelőre vár sorára,míg mindennel elkészülünk,utoljára lesz felszerelve,az új macskavédőhálóval.Nagyon remélem nyár elejére elkészülünk,hogy élvezhessük a nyarat nyugodtan.
MA már begyújtottunk,behúzódtunk és később zuhany,hajmosás,ami mindig hosszadalmas!
Mindenkinek nagyon szép,kellemes és nyugodt hétvégét!