Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Ancsa!
Nagyon jó volt a kis Hannával, de szegénykém sokat kínlódik a fogacskái miatt... Már 10 óra előtt elvittem sétálni, azt hittük, hogy hamarosan elaszik a babakocsiban... de nagy érdeklődve leste útközben a parkban és a hosszú sétányon a galambokat és a kis kutyusokat... végül a játszótérre bevittem, amit Ő jelzett, amikor odaértünk... Na ott aztán hintázott, labdázott, homokozott, nem győztem futni utána... 12 előtt értünk haza... akkor az etetés után elaltattam, és én is pihentem mellett 3 óra hosszáig.... ez jó is volt... Aztán a munka után odajött a nagy fiam értem... még egy picit maradtunk...
Este nagyon fáradtan értünk haza. Csak kirakodtam ettem pár falatot, és már mentem is lefürödni, és irány az ágy volt...
Látom, hogy tegnap délután is jártál a fórumban és gyönyörű virágos muffinokat hoztál. A levendulavirágok is a tavasz jelzik! 
Olvasom, hogy fárasztó volt a tegnapi napod is... Mára pedig sok erőt a megérkező cuccok pakolására!
Az éjszaka most valamivel jobban aludtam, mint az előző éjszakán, de nem úsztam meg pár rövid megébredést.... Már fél 5-kor ma is fenn voltunk, aztán hamarosan le is jöttünk az emeletről, majd ebéd után lesz lazítás ma is.
Jelenleg már 0 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 13-14 fok körül várható, mára csapadékot nem jeleznek hozzánk...
Ma nem kell főzni levest, zöldségleves maradt, majd paprikás krumpli lesz a második. Valamennyi pogácsa és anygyalszem is van még...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: