Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Akkor jó sokat dolgoztatok tegnap megint! De megérte, mert lett finom töpörtyű és zsír, valamint a fa is bekerült az udvarról, ahogy olvastam. ... 
Köszi, a monitoromat könnyen megszoktam, mert pont akkora, mint az előző, de a kamera nem mozdulhat el, ami miatt kaptam! Remélem, hogy ez is sokáig jó lesz. A régi is tökéletes még, azt a Gábor használja, ha innen dolgozik, amikor több napra jönnek... pénteken is így volt... a kamera meg nem hiányzik Neki, bár azt is lehet még használni azért... csak néha elmozdulhat...
Lia!
Akkor megelőztél a fodrásznál, már csini a frizurád!
.. Én tegnap kértem időpontot, és a jövő héten szerdára kaptam is... ez azért jó, mert csütörtökön megyek Pestre Hannára vigyázni, mert Boginak megint lesznek elintézni valói... Gábor majd így tud dolgozni, de szerencsére otthonról...
Bizony örülök a monitornak, aranyosan integet Hanna mindig, amikor meglát! Tegnap játszottunk is együtt így a neten keresztül... Ő irányítja a játékot és nevet, ha mindenki szót fogad! 
Különben ma hoztak homokot, és összeállítottuk a homokozót, és a csuzda is megjött, amit még rendeltünk a hinta mellé. Majd húsvétkor örülhet Hanna!