Válasz: Társalgás
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Ilona!
Nagyon szépen köszönöm Neked is a születésnapi jókívánságokat! Gyönyörű csokort hoztál!
Bizony nagyon szép volt ez a pár nap csütörtök estétől vasárnap délutánig itt voltak a gyerekek... csak 4 óra után pakoltak, és indultak haza. Szerencsére jó útjuk volt, hamar jelentkeztek otthonról. ![]()
Hú de nagyon el vagytok foglalva, sok a teendő! Remélem a férjednek lesz eredménye az allergia vizsgálatának! Na és a gyereknek is a kedvében jártál a kajákkal! Meg a munkába járás is elég sok idődet elvesz. Hát Te nagyon sokat bevállalsz! Azért vigyázz magadra nagyon! 
Matyi eltűnése nagyon szomorú, mi is olvasgattuk a róla megjelent cikkeket, és a tévében is láttuk... elkeserítő ez ami megtörténik már szinte érthetetlen a története.... ![]()
Az éjszaka jobban aludtam most, de hajnali 3-kor megébredtem, kimentem a fürdőszobába, aztán még kicsit visszaaludtam fél 6-ig reggel. Majd le is jöttünk az emeletről.....
Hűvös volt a mai reggel is, 6 óra előtt csak 1 fok volt a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 16-17 fok körül várható, csapadék nem lesz, ha igaz...
Ma nem kell főzni... mindenből maradt bőven...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: