Sziasztok!
Margitka!
Késve kicsit, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked nagyon boldog születésnapot! Jó egészséget sok boldogságot a szép családod körében! Nagy ölelés és puszi!!!

Gondolon,hogy nagyon szép hétvégetek volt együtt a családdal! Finom lehetett a torta megint, na és a picur is evett már belőle, de aranyos lehetett! Szinte látom magam előtt ahogy eszi jóízűen!
Nem tudtam jönni, mert már hétfőn, kedden és szerdán is dolgozok! Közben járunk a férjemmel alergia vizsgálatra ha van időm, minden második nasp kell menni. Holnap fog menni, de most egyedül.
Aztán elkezdtük, ha van időm azt a sok fát felfűrészelni amit a tetőről leszedtünk. Na van vele munka rendesen, egyedül meg nem lehet, mert meg kell fogni csak úgy tudja felvágni. Behordani is egyedül nem megy. Jól el is fáradunk , mert nbekem meg mennem kell dolgozni.
Tegnap megjöttek Levente fiamék is, délután mentek haza. Mikor jöttek már szólt az unokám, hogy mama borzasztóan éhes leszek mikor megérkezek hozzátok! Mit főztél? Jó volna egy kis mama féle rántotthús!Na én tegnap semmit nem hőztem nem értem rá, maradékot ettünk mert fűrészeltünk.
Még az a jó, hogy tettem el húslevest, gyorsan kivettem a fagyról, aztán sütöttem rántotthústmellé.
Ma meg mindent pakoltam, főztem megint húslevest, pörököltet, krumplipürével, fánkot sütöttem.
Holnap meg munka, még most ezután készülök a holnapi napra.
A fából még több mint a fele megvan, majd ha lesz időnk folytatjuk.
Nem tudom kiverni a fejemből ezt a Matyi gyereket! Hiába így ismeretlenül is borzasztóan bosszant ami vele történt! Biztosan hallottatok felőle! A fényképét is látva, egy igen rendes, jól nevelt gyereknek néz ki, még a szeme is mosolyog! Olvastam, mindig segített mindenkinek! Kitűnő tanuló, olasz egyetemre vették fel! Az osztályfőnöke is nagyon sok jót írt róla! Felfoghatatlan ami vele történt! Nem tudom túl tenni magamat rajta! De azt én sem hiszem el, hogy nem volt drog a szervezetében! ..,és az is borzasztó, hogy senki sem segített rajta! Ne haragudjatok, de le kellett írnom! Engem nagyon elszomorított!Mennyi sok fiatal járt már így abban a szórakozó helyen. Igy van ez nem számít, főleg ha tudják ki a tulajdonos, nem lehet bezáratni!! Hol van itt az igazsság, soha nincs!