Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Lia!
Olvasom, hogy ma Kecskemétre mentek a férjeddel együtt, kell is egy kis lazítás, érezzétek nagyon jól Magatokat! Jó utat kívánok oda és visszafelé is! 
Hannának nagyon ízlett a kalács, aranyosan szedegette a kis darabokat, amiket elé tettünk., De szereti, ha Ő maga téphet a kalácsból is! Ebédre kapott egy kicsit a lecsós tarhonyából, apróra vágta a virslit benne Bogi, amit szintén megevett! Délután elsétáltunk Bogival együtt a picurral a közeli játszótérre. aranyosan lépkedett ott is. Amikor a Fecó jött értem, mosolyogva integetett a búcsúzáskor! 
Ancsa
Kedves kis szíves pohárral hoztál kávét tegnap délután! 
Sajnálom, hogy neked is ilyen rossz éjszakád volt tegnapelőtt... Remélem, hogy most jobban tudtál már aludni!
Finomságokat tudtál venni a piacon tegnap! Nagyon guszták! Jó étvággyal tudjátok majd fogyasztani! 
Bizony nagyon jó volt együtt Hannával tegnap, de a kezem nem akar javulni... Amikor a fiam készített fotót rólam és Hannáról, épp a kezemben volt... de leültem vele hamar... A férjemnek küldött képet a fiam a TEAMS-re... Ő egyből írta, hogy ne cipeljem, vigyázzak a kezemre...
Szerencsére főzni nem kellett, mert még levest is vittem a lecsós tarhonyán kívül, csak játszottunk a kicsivel! 
Este későn értünk haza a fiammal. A férjem kijött kocsival elénk az állomásra, és finom gyors pizzát sütött, amivel már megtálalva várt bennünket az étkezőben. Csak kezet mostunk és ettünk is.
Jó fáradtak voltunk, így csak lejelentkeztem a gyerekeknél, hogy hazaértünk, kipakoltunk, és mentünk is fel fürödni... a fiam is hazament, mert mára is volt készülni valója, mivel még ma is Pesten dolgozik...
Az éjszaka most elég jól aludtam végre, majd 5 óra után ébredtünk, és hamarosan lejöttünk...
Hűvös a mai reggel is. Jelenleg -3 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 11 fok körül várható, csapadék nem lesz...
Ma karfiollevest főzünk, és rakott krumplit. .
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: