Szervusztok,megjöttem!
Nagyon jól aludtam éjjel,meg sem ébredtem, miden rendben volt ma benn,a munkát is meg tudtam csinálni könnyen.
Hazafele beléptem a piacra,vettem gyümölcsöt,almát és piros narancsot,meg paradicsomot,paprikát,zöldhagymát,kaptam szép csirkeszárnyakat és zúzát is vettem.
MA nem kellett főzni,gyógyhúslevest ettünk,még a konyhai szőnyeget is kimostam,mert itt hol kisüt a nap,hol szemerkél az eső,nagyon áprilisi időjárás van.De hideg nincs,így a macskák jobbára kinn lebzselnek , én meg tudtam benn takarítani.

Ez az én levesem volt,Laci teljesen beborsozza,meg még csípős paprikát is szórt bele.
Szerencsére mára teljesen jól vagyok,az idő is elég kellemes,a kedvem is jobb,a dolgomat is elvégeztem rendesen,most már begyújtottuk,nap közben az ajtónk is nyitva volt.Ma kicsit az udvaron is tudtam rámolni,épp megfigyeltem a japán juhajaim kezdenek rügyezni.Ezek szerint túlélték a telet kinn!
Lia!
Nagyon sajnálom, ha enyhe a tél,akkor azért,ha keményebb, akkor azért,de mindig sok a beteg.A gyümölcsleves jó ötlet,azt hiszem én is beiktatom,bár Laci nem szereti.
Margitka!
Jó egészséget a Fiadnak,elkerülhetetlen,ha egy munkahelyen meg vannak fázva,el is kapják sokan.Sajnálom,hogy rosszul aludtál,most én is tudom milyen az ,két napig nem aludtam egy órát éjszaka a hétvégén,míg epéztem.