Válasz: Társalgás

Margitka!
Nagy öröm végigkövetni a fejlődésüket,Hanna különösen tanulékony,biztosan sokat foglalkoztok vele,nem olyan tv,meg telefon baba ,mint manapség sokan.Odaadják a gyereknek,mert addig is csendben van.
Nálam úgy alakult,hogy aludtam valamennyit,pótolandó az éjszakai kimaradást.Nem tudom mi történt,ritkán vannak ilyen nagyon rossz éjszakáim,hála Istennek.De már érzem én is a tavaszt,tulajdonképpen nem is sikerült átálljak a téli időszámításra,én továbbra is. azt a plusz órát nem bírtam kialudni.Épp ma mutattam Lacinak,milyen hamar már világosodott ,pedig még rossz idő is volt.
Aztán valószínű az is közrejátszott,hogy holnap lenne Apu születésnapja,a hangulatomra ez is rossz hatással van.
NAgyon sokszor emlegetem,emlegetjük,szinte velünk él a mindennapjainkban,főleg ,mert LAcinak nagyon sok olyan kifejezése,mozdulata,szavajárása van,mint Apunak volt.Ugyanúgy szereti a húslevest,az édességet,szinte nem telik el nap hogy valamelyikünk ne hozná szóba Aput vagy Anyut.
Mindig mondom Őt az Isten küldte ,mikor Aput elvesztettem,mintha benne élne tovább a lelke egy része.Ugyanúgy rakja meg a tüzet is ,olyan akkurátus kis máglyát épít ,mint apu tette.Ugyanúgy szeret söprögetni az udvaron,olyan vicces ,és nagyon sokban van olyan véleménye,mint neki volt.Nagyon érdekes.
Régen sokszor mondtam is Apunak,mikor a halált emlegette,hogy ne siessen,mert mit csinálnék én nélküle.Mindig azt mondta nem hagylak én lányom onnan sem!Hát ez valahogy így is van.
Itt végül elmaradt az eső,de nem lett jó idő,bár a barométer jól ki van lendülve a jó idő fele.Jövő héten állítólag tavaszias idő lesz.