Szervusztok,benézek már én is!
Teljesen másképp terveztük a mai napot,de mikor felébredtünk reggel szakadó esőre,na,mondom,semmi nem lesz a vásárlásból ma. Pennybe szerettünk volna menni,fogyóban a liszt,cukor,olaj készlet,fel kell tölteni.
E helyett kavartam ki vinettát,már este kivettem a fagyóból,és felszeleteltem egy karajt,amit kirántottam,még köret nincs mellé,csak egy csomó rántotthús.Gulyásunk van és volt némi maradék piskótám,kekszem,mézesem,ezeket összeaprítottam és kekszszalámi helyett,belenyomkodtam egy kocka szilikon tepsibe,most szeleteltem belőle,jó finom!
Laci bekészítette a tüzet,most gyújtottuk be,ő pedig a könyvéhez olvas szakirodalmat,jegyzetel.Hogy ne zavarjam, én meg beültem a laptop mellé,a macskák is mind alszanak,kimentek ugyan,de nagyon hamar visszajöttek,minden vizes kinn és hideg is van.
Margitka,Lia!
Akkor nálatok jobb idő van,ha kimozdultatok,még vásárolni meg ügyintézni is mentetek.Én most örülök neki,hogy nem kellett menjek sehova,épp megy a mosógép,a törölközőket mosom ki,sajnos megint csak benn tudok teregetni...