Válasz: Társalgás
Most elköszöntem a gyerekektől... A Picúrt most már fürdetik, és utána még etetés van... majd altatás. Ide is elköszönni jöttem már.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,527 2,528 2,529 2,530 2,531 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most elköszöntem a gyerekektől... A Picúrt most már fürdetik, és utána még etetés van... majd altatás. Ide is elköszönni jöttem már.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most ismét jobban aludtam... Aztán 5 körül felébredtünk, majd utána fél 6-kor lejöttünk az emeletről...
Jelenleg 0 fokot láttam a kinti hőmérőnkön ma is, de majd napközben 3-10 fok körül várható. Mára csapadékot jeleznek hozzánk. 3-8 mm is lehet..
Ma van még krumplileves, talán smarni lesz a második, ha más nem jut eszembe...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok,itt is vagyok!
Ma is változott a programom,de nem bántam,így már hamarabb jöhettem haza.Amúgy is egész nap olyan álomkór van rajtam,ragadt le a szemem,hiába ittam kávét.
MA Lacinak is dolga volt a bácsikájának kellett segíteni zárat cserélni,kezében maradt a kilincs.ÉS ha már ott volt hasogatott neki fát,olyan nagyobb darabokat,amit nem bírt már szétvágni,mivel idős már.
Épp végszóra ért haza ,el is kezdett esi az eső.Lehet ezt éreztem egész nap,hét végére havazást is mond megint,majd hétfőtől 14 fokot!Ember legyen,aki ezt elviseli gond nélkül.Igaz pár éve még engem sem zavart.Hazafele akartam túrót venni,hogy kapros túrós tészta legyen agulyás után,jó tejföllel,erre úgy jártam,mint a reklámban:Miklós!Nincs nálunk készpénz!!a piacon pedig csak arra lehet vásárolni,a kártyával nem érek semmit...Tegnap odaadtam,ami nálam volt ,mikor számlát fizettem,ma meg pénz nélkül mentem el...Így hogy legyen mégis a gulyás után valami,tejberizst főztem.Úgy megörültünk neki,hogy gulyást nem is ettünk,nekiestünk a tejberizsnek,fahéjas kakaóval megszórva.
JA,közben még a mosógépet is indítottam,de csak benn tudtam teregetni,addigra eleredt az eső.Még egy vasedény boltba is bementem,mert kellett egy olyan súrolókefe,aminek hosszú nyele van,hogy nyáron tudjam a járólapot az udvaron takarítani,mert csúszásgátlós és a femosó beleragad,nem lehet csak úgy feltörölni.Aztán télen a sok por,sár,eső,hó elkoszolja,csúnya ,piszkos.Kaptam is,csak elég jó súlya van,de Laci azt mondta, majd ő magára vállalja a takarítás ezen részét.
Így most mindketten lazítunk már,jó,hogy holnap már péntek van.
Szia Ancsa!
Gyönyörű jácintokkal hoztál egy finom kávés italt! 
Képzeld 11 órára elkészítettem a smarnit ( ez a császármorzsa kölessel), de most még 2 evőkanál chia magot is főztem a kölessel együtt hozzá.. Nem rontotta el! Nagyon finom lett. 
Mivel úgy döntöttem, hogy lepihenek a tévé mellé még az ebéd előtt. Na így is történt, de közben úgy elaludtam, hogy fél 1-kor ébredtem csak fel. Akkor kérdezte a férjem, hogy nem akarok-e ebédelni, mert Ő már megtálalt, meleg a leves is, és kimentem enni Vele. ![]()
Laci is szorgos volt a bácsikájánál. Biztos értékeli is a bácsi! 
Itt is volt ma délelőtt egy kis hószállingózás, de nem sokáig tartott, mert átváltott esőre... és hidegebb is lett... csúnya nyirkos az idő... ezért nem is mozdultunk ki...
Meg a fiam is jelentkezett a neten a kis Hannával, mivel Boginak volt elintézni valója a városban...
Bizony pénz nélkül nem ajánlatos elindulni otthonról... én mindig belekukkantok a pénztárcámba indulás előtt... de már én is jártam úgy, hogy a férjemtől kértem aprót, mert kevés volt nálam... A legtöbbször már mi is a bankkártyáinkat használjuk...
Egészségetekre a tejberizst, itt is nagy kedvenc, és ráadásul gyorsan elkészül.
A tavaszt mi is várjuk, de azért szerintem még az igazi jó idő nem mostanában lesz...
Mi is folytatjuk a lazítást, a férjem keres egy nekem való filmet, talán azt nézzük majd meg...
Kukucs...
Nagyon jót pihentünk, és ezt a filmet néztük meg: Szerelem a levegőben ... mondjuk közben meg a férjem szundított el, azt mondta, hogy ez túl romantikus... de én ezeket a filmeket nagyon szeretem! 
Na és mostanra nagyon befelhősödött itt az égbolt... és megnéztem esik is az eső...
Jobb is, ha idebent maradunk.. meg már éhesedek is...
SZIASZTOK!

Margitka!
Még nem kaptunk időpontot többször kell majd telefonálni, mert nem veszik fel! Remélem nincs probléma mert nem mondott rosszat. Annyit kérdezett, hogy a cukorral hogy állok! Nincs vele gondom, majd megyek vérvételre mert egy éve voltam.
Jaj de cuki a kis Hanna unokád!
Itt is elromlott az idő, már szép fehér minden, 10 cm havat jósoltak errefelé. Ha így fog esni meg is lesz reggelre.
A tegnapi palcsiból maradt 6 db majd most megesszük. Hurkát és kolbászt sutöttünk ma ebédre, de holnap mindkettőt főznöm kell majd.
Jól feltörték az pénz autómatát, hogy merték ezt csinálni nem tudom! Jó, hogy a pénzt nem sikerült elvinni belőle!
Ha nem fogom bírni a munkát, akkor kevesebbet vállalok! Most még úgy érzem nincs gond, felfrissülök egy kicsit, a gyerekek mindig feldobnak, fiatalodok közöttük!hi-hi
Jó filmeket néztetek megint. Mi szeretjük este az RTL-en a Pokoli rokonokat nézni., jó sorozat. Abban legalább nincs gyilkolás!
Ancsa!
Finomat főztél, a gulyáslevest itt is szereti mindenki. Jó ez a bolt, hogy útba esik, mindig tudsz valami jó dolgokat venni.
A tavaszt mi is várjuk, szép képet hoztál én is tavaszi képet tettem be. Legalább így gyönyörködjünk már ezekben a zsép tavaszi virágokban! Lassan csak megérkezik !
Tegnapi palacsinta csak elfelejtettem hozni. Nem töltöttem meg mindet.
Szia Ilona!
Gyönyörű nárciszokkal jöttél! 
A telefonos bejelentkezés gyakran sok időt vesz igénybe itt is, mert vagy foglalt, vagy nem veszik fel... A vérvételre nekem évente általában 3-szor kell menni... Épp egy hete voltam... a cukorral most nekem sincs gondom, igaz, hogy szedem rá a gyógyszert, de a pajzsmirigyen állítani kellett, mert alacsonyabb lett a működése... .. aztán majd 2 hónap múlva lesz kontroll a vérvétellel...
Remélem, hogy neked sem találnak komoly problémát... Drukkolok! 
Bizony nagy öröm az unoka! Ma is tündéri volt délelőtt... Másfél órát láttuk egyfolytában. 
A hó látványa szép lehet... itt már nyoma sincs a mainak... az eső viszont esik most is....
Mi most beszéltük meg a férjemmel a holnapi ebédet... Bablevest főzünk 2 napra, és holnap lángos lesz mellé, szombaton pedig majd csak palacsintát sütünk.
Finom ebédetek volt ma. Holnap mi lesz?... Már megegeztetek? 
Ha bírod a munkát, és még jól is érzed magadat, akkor csak csináljad! Te érzed! ![]()
Azt a sorozatot mi még nem láttuk... mindig van valami, amit elkezdünk...
Épp el akartam küldeni az írásomat.. amikor megint jelentkeztek a gyerekek... és eddig beszélgettünk... most mentek fürdetni...
Látom, hogy közben hoztál palacsintát... Jó sokat sütöttél! ![]()
Esik az eső most is még eléggé... Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most ismét jobban aludtam... Aztán 5 körül felébredtünk, majd utána fél 6-kor lejöttünk ma is az emeletről...
Jelenleg 3 fokot láttam a kinti hőmérőnkön ma is, de majd napközben 3-5 fok körül várható. Mára csapadékot jeleznek hozzánk. 10-11 mm is lehet... Voltam, kint, kihúztam a kukáz, ma van a szelektív hulladék elszállítása... elég erős szél fúj...
Ma bableves lesz, amit 2 napra főzünk, smarni is maradt tegnapról, de kefires lángost is sütök egy keveset... A mosás sem maradhat el, dolgoztatom is ma a mosógépet...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Eddig kettőt főztünk le, de lehet hogy később egyet főzök, amibe teszünk egy kis tejszínt is.
Itt este esett a hó, így reggelre bizony szép fehér lett a táj. Délelőtt igen fújt a szél, de a hó elolvadt közben csk imitt amott lehet egy keveset látni.
Figyeltük az időjárást jövő héttől jön a tavasz, lehet 15 fok is. Hát biztos nem itt északon lesz.
Finom ebédet főztetek, itt lebbencsleves volt és paprikás csirke tésztával, ezt beszéltük meg. Nagyon megkívántam a tejberizst lehet hogy délután főzök egy kicsit. Már gondoltam rizskochra is, azt is szeretjük, van is hozzá öntetem. Na majd meglátjuk.
Este jól elbeszélgettetek a gyerekekkel, jó hangulatba volt picur!
Én évente megyek egyszer vérvételre, a cukrom miatt. Már régtől nem szedem erre a gyógyszert, kíváncsi vagyok hogy milyen az eredmény. 1 éve voltam mikor műtöttek, akkor sem szedtem már. Itthon is mérjük, de azért más amit a laborban csinálnak.
Most valahogy nincs már semmi kedvem semmihez sem. Lehet hogy oda teszek egy kávét, olyan álmosító nap van!
Várjuk Levente fiam jelentkezését, mert tegnap konferencián volt és nem tudtunk beszélni.

Szervusztok, megjöttem végre.
Jól aludtam,de én már 4-kor mindg megébredek és egy órát csak kínlódom,akkor kelek.Itt nagyon erős,szélvihar van egész nap,reggel,csípős hideg volt szél,de mire jöttem haza,megváltozhatott az iránya,mert már langyos.
Itt is ma vitték az újrahasznosítható szeméttel a zsákokat,de mi elkéstük a kivitelt,akkor fordult le a kisutcába,nagyon korán jártak itt mát hatkor...így ittmaradt..na sebaj elfér a kamrában,majd a jövő héten időben kitesszük.
Siettem haza,mert a szél pont szembe fújt,miért is van ez így mindig,és sokszor neki kellett feküdnöm,hogy tudjak jönni,olyan erővel fúj.
Laci ma itthon volt,egész nap tett-vett takarított,mosogatott,begfűtött mire jöttem,felpolírozta a kilincset az utcai kapun,mert a hótól felületi rozsda lett rajta,pedig pár éve vettem teljesen új zárat.
Ide is esőt,meg havazást mondanak a hét végéee,jövő hétre meg 14-15 fokot.
Kissé elfáradtam,ma még bementem a főnököm szüleihez is,megkértek,mert el vannak utazva,hogy lássam el ismét az állatokat.
Hazafele csak kenyeret vettem, nem tértem be sehova.Holnap csontos karaj szeleteket fogok kirántani,és vinettét kavarok ki,desszertnek kókuszgolyók lesznek , leesett piskóta,maradék mézeskalács és keksz vegyes keverékéből készül majd.
De ma csak pihenés...
Sziasztok újra! 
Ilona!
Köszi az újabb csodás tavaszi virágcsokor! 
Szép lehetett a fehér hó látványa... de én már nem nagyon hiányolom... viszont még akármilyen idő is lehet... nagyon változatos az idő, nehéz is a szervezetünknek követni. 
Délben a bableves után megettük a maradék smarnit, épp elég lett kettőnknek. Aztán a rendrakás után lepihentünk. Sikerült ma is elszundítani egy rövid időre a tévé mellett... Aztán felkeltem, és kisütöttem a lángos egy részét. Már ettünk is a férjemmel belőle.
Finom ebéd volt nálatok is nagyon.
Azért kontrollra érdemes menni, az ottani eredmények csak többfélét mérnek...
A kávé biztos egy kicsit felfrissít, ha tejszín kerül bele, akkor is. Talán azóta Levente is jelentkezett már. ![]()
Mi pedig a nagy fiamat várjuk. ma Pesten dolgozott...
Ancsa!
Finom italt és gyümölcsöket hoztál! 
Nálunk is jó, ha időben kivisszük a kukáz... de általában később jönnek elvinni...
Itt tegnap volt hatalmas szél... ma már nem fújt annyira, de egész nap borús az idő..
Akkor Laci ma is hasznos munkákat csinált otthon.
Neked is volt teendő bőven. de látom, hogy már a holnapi kaja készítésén, a sütésen ábrándozol.
Finom lett most is a lángosunk, hoztam kóstolót:
Lapok Previous 1 … 2,527 2,528 2,529 2,530 2,531 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás