Sziasztok!

Margitka!
Sajnálom, hogy ennyire fá a kezed, jobbulást kívánok! Mikor én hasra estem és zúzott koponya törésem volt nekem is azt a krémet írták fel . Nagyon jó volt.
Nem a gépemmel volt a hiba, a férjemnek sem indult a laptopja. Valamit karbantartottak csak délutánra jött vissza minden.
Itt is kocsit vizsgáztatott a férjem, jó drága lett ez is.
Remélem most sikerült mindent elintézni a városban!
Nekem borzasztó hetem volt, meg a múlt hétvége is. Pénteken csőtörés volt a suliban, szólt a karbantartó az igazgatónőnek, hogy az irodában bokáig ér a víz. A szekrényben a naplók fontos iratok, már a szekrény is megszívta magát. Mivel mi lakunk közel a sulihoz a férjemmel kocsiba ültünk felvettük a kolléganőt is és rohantunk. Már a takaritóval kezdték lapátolni a vizet , utána kiszedtünk minden fontos iratot, csak egy kicsit ami alul volt lett vizes.
Ott voltunk estig. Ez a hét meg úgy kezdődött, hogy három nap dolgoztam, végre nyugodtan lehetek. Megszólalt a telefon, gáz van mennem kellene helyettesíteni csütörtökön beteg lett egy munkatársam. A pénteket megoldják.
Tegnap este szólt megint hogy márciustól májusig egy ember kiesik kellene végig helyettesíteni. Amerikába utazik a gyerekéhez most kapta meg minden okmányát. Mondtam ha bírom elvállalom, ha nem akkor marad átveszi más is.Úgy elbeszélgettünk, hogy éjfél lett belőle.
Itt is elég vegyes idő volt, esett az eső, majd a hó, hideg lett, megenyhült. A mentők sürögtek, nem is lehet ezt bírni.
Laci fiam is hívott, hogy már megenne egy kis anyai rántotthúst, lehet hogy eljön,de most egyedül. A gyerekeknek program van, oda a menyem megy velük. Még nem jelentkezett hogy elindult, vagy csak reggel, remélem nem jön közbe semmi.
Lia!
Örülök, hogy már jobban vagy!
Köszi, remélem sikerül a gyereknek, bízik benne amit megjelölt, hogy az első helyre sikerül bejutnia!
Remélem sikerrel jártatok és mindenst sikerült vásárolni. Itt is bablevest főztem és tejfölös húst másodiknak.
Ancsa!
Köszi Neked is, kis szorgalmasak mind a hárman! Milyen jó, hogy melegebb szebb idő volt felétek!