Válasz: KEDVENCEK
Most csodáltam meg a fotókat Margitka,nem csodálom mekkora öröm ez a kis leányka Nálatok,mindenki boldog körülötte,látszik mennyire imádjátok!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Most csodáltam meg a fotókat Margitka,nem csodálom mekkora öröm ez a kis leányka Nálatok,mindenki boldog körülötte,látszik mennyire imádjátok!
Na még 2 fotó december utolsó 2 napjairól, már Pesten:

Készen áll a fotózáshoz... mindig nagyon koncentrál, ha fotó készül. ![]()

Itt pedig a séta után... végiggondolja, hogy merre is jártak... 
Margitka!
Tündéri a kis Hanna baba, nagyon koncentrál. ![]()
Szia Margitka!
Köszi ezeket a csodás fotókat a kis Hannáról! Milyen sokat nőtt, fejlődött! Úgy látom, felderítő körúton van már a lakásban! Nagyony cuki!
Adós vagyok pár képpel januárról. Most teszek be pár képet:

23-án pénteken értek ide késő délután a gyerekek. Szombaton átmentünk a nagy fiamhoz is. Ott sok hely van sétálni Hannának, de itt épp állva olvassa az új könyvét...

A kandallóba is begyújtottak a fiaim a látványa miatt... bár padlófűtés van, anélkül sem fáztunk volna...

Nagy sikere volt a buborékfújásának!

Na és egy fotó már 25.-én Pestről, mert ugye én is elmentem vasárnap velük, mivel vigyáztam Hannára... és csak másnap hétfőn jöttem haza a nagy fiammal együtt este...
Margitka!
Köszi az újabb fotókat, tündéri kislány Hanna, nagyon szereti a könyveket, érdeklődő nagyon. Helyesek vagytok együtt a képen.
Szia Margitka!
Csak most látom hogy hoztad a többi fotót! Nagyon cuki a kis unokád! És látom a cipőcskét, nagyon szuper a lábán és már meg is szokta!
Nagyon jó képek mind köszi, hogy megmutattad!
Lia és Ilona!
Bizony egy kis tündér a Hanna! Már elég hosszú volt a haja elől, ezért Bogi jól levágta, mert már a szemébe lógott... De nem akart ennyit vágni, csak Hanna ellenkezett, ezért így sikeredett... majd szépen megnő újra. ![]()
A kis cipőcskéjét nagyon szereti. Van több is, olyan szobacipő.. de ezt szereti, és viszi is oda szülőkhöz, ha még csak zokni van rajta! Annyira aranyos... Nagyon szeret benne sétálni! 
Jaj, csak most vettem észre a fotókat, de jóóók!
Csudajó, hogy szereti a cipőcskét a legtöbb gyerek még a zoknit is lecibálja a lábáról.Most így eszembe jutott, hoy nekünk annak idején volt olyan benti cipőnk, mamusznak hívták olyan szőrös kockás anyagból volt ,létezik még vajon?
Ancsa!
A zoknit Hanna sem szerette, amint lehetett lehúzta a lábairól... de a cipőt nagyon megdicsértük, hogy milyen szép, és jó lesz menni benne... Most már Ő viszi a szülőkhöz, hogy húzzak fel a lábijára! 
Eddig a neten keresztül beszélgettünk. Amint mondják, hogy mennek fürdetni, már integetett is. ![]()

Így várta Hanna a fiammal, hogy meglássanak a kamerában! 
A társalgásban már említettem, hogy pénteken volt az első nap, amikor babakocsi nélkül sétáltak Hannával. ![]()

Itt Bogi magyarázza Hannának, mit lehet csinálni a játszótéren.

Itt pedig ismerkedik Picúr a játékhellyel... Úgy tűnik, hogy nagyon leköti, mert lehet forgatni, ami rajta van, és érdekes...
Na és egy mai kép, amikor apához bújik:

Már ebéd után, és alvás előtt... ilyenkor mindig beveszi a cumit a szájába... Álmos, de a fotózásra figyel! 
Köszi a fotókat,nagyon édesen tanul,ismerkedik a világgal,ügyes kislány!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK