Szervusztok,szép estét mindenkinek.
Későn értem haza,ma egész nap csorgott,csepegett minden,olvadt a hó,7 fok volt...
Ma is légszomjjal kezdődöt a nap,nagyon érdekes,mert hajnali fél 4 kor felkelt wc-re,viszajött ,lefeküdt és aludt tovább,fél hatkor mikor felkelt,akkor meg megint egy ideig légszomja volt,de miután rendbejött a légzés ritmusa,egész nap semmi baja...enni eszik rendesen,nem köhög,nap közben semmi baja...csak reggel mikor felkel.Ma vettem tűdőtisztító tinktúrát a gyógynövényesnél meg propoliszt..talán csak sikerül kipucolni a hörgőit,mivel, hogy hurutja van,jó hurutosan köhögött az ünnepek alatt,alapos megfázással indult,mivel neki mandulái sincsenek,valószínű ,hogy a hörgőire húzódott..és antibiotikumot írt ki az orvos neki,úgy néz ki az nem segített rajta,mivel vírusos volt,nem bakteriális...úgyhogy most próbáljuk kitisztítani a hörgőit...szerencsére én adagoltam neki az Acc-t,meg gőzölt is kamillateával,úgy néz ki éjjel felgyűl a váladék és reggel mikor felkel,nehezen lélegzik emiatt...na hátha majd ez a tinktúra segít,nyákoldót és hörgőtágítot is szedett a héten...csak sikerül legyőzni ezt is,erős ,szívós a szervezete!Csak türelmetlen...viszont jó egy hete nem gyújtott rá,és megígérte,hogy ha eddig kibírta,akkor megpróbál lemondani végleg a dohányzásról!Ez hatalmas nagy dolog lenne,tekintve,hogy szinte 50 éve dohányzik,és sosem hagyta abba egy napra sem...De azt mondta a kedvemért leteszi a cigit,mert nagyon szeret!
Más!
A kocsonya nagyon finom lett ,kettőt meg is ettünk már.Mi citrommal esszük!
Hazafele még vettem parizert meg virslit a piacon és kaptam a kedvenc árusomtól,friss,zöldhagymát és retket mellé!Reggel jó kis reggeli lesz.
Ilona!
Tényleg elég bizarr, hogy ennyien meghalnak abban az utcában,de ebből nem kell levonni semmiféle téves következtetést.Jó kis utca az,csak ilyen az élet...itt is a mi utcánkban,haltak meg már többen is,meg egyik éjjel itt volt a mentő ,arra ébredtem, hogy az ablakom alatt villog...a szomszéd bácsi volt rosszul ,már volt egy infarktusa...Főleg a január,február visz el sok idős vagy beteg embert... a házidokink is mondta mikor itt járt,aznap 42 betege volt..Nekem három nap múlva lesz már negyedik éve,hogy anyu meghalt..mintha tegnap lett volna...A Fiadnak jobbulást kívánok!
Na ,legyen vidámabb témánk is,holnap ki kell mennem a másik céghez,ha hazaérek szeretnék sütni valami édeset,a pogácsa majdnem elfogyott,vittem be a céghez is.