Válasz: Társalgás
Szia Margitka,
sziasztok kedves ismerős és ismeretlen fórumtagok!
Ahogy látom a profilomban, sok éve voltam itt legutóbb, de mint látjátok, nem utoljára!
Szeretettel köszöntök mindenkit az új évben.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,508 2,509 2,510 2,511 2,512 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Szia Margitka,
sziasztok kedves ismerős és ismeretlen fórumtagok!
Ahogy látom a profilomban, sok éve voltam itt legutóbb, de mint látjátok, nem utoljára!
Szeretettel köszöntök mindenkit az új évben.
Szia Ilona!
Csodás, meseszép képpel jöttél ma is! 
Igen, sajnos voltunk temetésen, köszi, ezen túl kellett esni... Még soha nem voltunk ekkora hóesésben, és ott ugye állni kellett egy helyben...
A kocsonya nagyon nagyon finom lett. Ma is ezt ettünk. Ha kaptok hozzávalókat, akkor majd jó főzést , biztos megint jól sikerül, és ehetitek majd kedvetekre! ![]()
Nagyon örülünk, hogy végre Hanna megbarátkozott a kis cipővel! Tegnap is rengeteget sétált benne! Nagyon élvezi! 
Mi ma már ki sem mozdulunk a házból... Reggel még a hó hullott... aztán átváltott az ónos esőbe... ez borzasztó!
Remélem, hogy nem jut el hozzátok is az ónos eső, ha mégis, akkor nagyon vigyázz a közlekedésben! 
Szia Kati!!
Most sikerült meglepni engem! Én is köszöntelek újra közöttünk! Remélem, hogy jól vagy! 
Talán már jó nagyok az unokáid is!... Nekem meg csak most múlt el pár hónapja 1 éves! De nagyon sok örömünk van benne! 
Sziasztok.
Kellemes délutánt kivánok, remélem mindenki jól van
Itt kegyetlen idő volt reggel a hó esett, majd délelőtt ónos eső, ami jól ráfagyott az autóra. Nehezen de leolvadt mentem fodrászhoz, szerencsére jól járhatók a főutak.
Margitka.
Nagyon szépek lettek a kocsonyák mi pénteken tervezünk főzni.
Aranyos Hanna akkor most a másik mamát dolgoztatja. Nagy segítség a fiadéknak hogy mindig van ki segítsen.
Ilona.
Már szombaton elmentek a lányok, nagyon jól érezték magukat.
Köszi jól vagyunk.
Ancsa.
Sajnálom hogy nehezen javul Laci nagyon elhúzódóak a köhögések, mielőbbi gyógyuládt kivánok
Szervusztok,csak beintegetek,ma fél 4 óta talpon vagyok,Laci akkor már nem birt aludni,nem kapott rendesen levegőt, hajnalban hoztam be fát ,begyújtottam,hogy melegben legyen egész nap,főztem teát neki,bekapcsoltam a párásítót,így tudott visszaaludni,én elmentem munkába,beszéltem a házi dokival,adott nyákoldó ,köptetőt,meg hörgő tágítót,kiváltottam hazafele,ma már vett is be mindkettőből,most alszik ,mert kimerült ,csak ülni tudott jobbára ma,feküdni nem..én egész nap havat lapátoltam, sepertem szakadt a hó egész délután, közben tüzeltem is,hordtam be fát holnapra neki,mert nem leszek itt,kimennie nem szabad. Enni is evett elég rendesen,iszik sok folyadékot. Remélem holnap már jobban fog lélegezni és végre felszakad a torkából a váladék. Most csak ennyi ,mert én is fáradt, álmos vagyok már...
Kukucs... 
Sziasztok újra! Most jutottam én is ide a géphez.
Lia!
Nálunk is hasonló idő volt ma... még állítólag holnapra sem lehet jobbra számítani... Szerencse, hogy elég sok kenyér van a fagyasztóládában, így nem kell boltba menni, és sütni sem kell... bár van itthon élesztő, de nem kezdek bele...
Mi nem ,megyünk sehova sem, az utcánkban olyan jeges minden, hogy a kocsival sem mernénk kimenni... S
Az jó, ha felétek a főutakon lehet haladni kocsival, de azért jobb, ha óvatosak vagytok Ti is! ![]()
Most mi csak 7 tányérral főztünk kocsonyát, de nagyon finom lett. Majd ha átjön este Fecó, akkor még kap egy tányérral, tegnap is nagyon lelkesen ette... Aztán reggelre még marad egy tányér, azt a férjem eszi meg. Nekem elég volt most 2 is.
-
Délután a maradék túrót, amit készítettem 4 napja még, megcsináltam körözöttnek, ez volt a vacsim, nagyon jól esett! 
Ma délután már haza is indult a másik mama a gyerekektől, így készült, nem tudták rábeszélni, hogy még egy napot maradjon...
Ancsa!
Csodálatosan szépséges ez a hóvirágos kép, amit hoztál! 
Jaj, nagyon sajnálom Lacit, sokat kínlódik... De talán már ez a köptető, meg hörgő tágító csak segít... Jó is, ha így ellátod, és nem mozdul ki... Gyógyuljon már meg minél előbb!
Te pedig igyekezzél lepihenni, fáradt lehetsz.
Holnapra pedig jó munkát a dolgozóban! 
Én most már csak elköszönni jöttem mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Ancsa.
Nagyon nem jó hírket hoztál, szerintem jobb lenne megnézni orvos, nehogy tüdőgyullása,vagy valami rosszabb legyen. Nem jó tünet, ha csak ülve kap kevegőt. Mielőbbi gyógyulást.
Margitka.
Sajnos holnap is kell az autó, de majd vigyázok.
Jó pihenést kívánok.
Sziasztok! Ma már szerda van. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Lia!
Látom, hogy még este jártál itt. Remélem, hogy szépen tudsz haladni ma is a kocsival! Itt az előbb vitte ki a kukát az utcára a férje, de alig tudta kinyitni a kaput, úgy be volt fagyva... de talán már több ónos eső nem esett... Nagyon vigyázz, és szerencsés utat majd munka után haza is! 
Az éjjel most elég sokat megébredtem megint... nem sokat aludtam, de aztán fél 6-kor jöttünk le ma is az emeletről... a szokás hatalma... majd ebéd után talán sikerül aludni is.
Hideg van ma reggel is, a szél nem fúj jelenleg, és most -5 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben is talán -1 fok körül várható...
Ma nem kell főzni, lebbencsleves és zöldbabfőzelék maradt virslivel. Talán valami cuffnisság készülhet még... ![]()
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Kukucs... 
Mivel ebédünk volt mára, ezért csak egy kis cuffnisság hiányzott még... A férjem lelkesen mutatott már este egy gesztenyés krumplis gombócot... hogy ez ki kellene próbálnunk.
Na így is lett, mert a reggeli után hozzá is láttunk... A végeredmény valóban finom let! ... Elfogyott a fahéjas pirított zsemlemorzsa, amibe forgattuk a kifőtt gombócokat, ezért a maradékot cukrozott mákba forgattuk. Ennek örült is a férjem, mer Ő imádja a mákot! ![]()
Ebédnél a fiammal együtt ők tejszínhabbal ették a gombócokat, én pedig sárgabaracklekvárral.
Tényleg nagyon ízlik, van is maradék hármunknak, mert 30 darab lett összesen...

Szervusztok,megjöttem!
Nagyon nehezen jutottam el a munkába a tegnapi friss hó beborított mindent,sehol nem volt még hajnalban eltakarítva,egyébént mikor jöttem haza akkor sem,de mivel plusz fok van,már kásásodik,olvad,tapad,loccs-poccsosodik,teljesen izomlázam lett mire megjöttem...
Laci nyugodtan aludta át az éjszakát,reggel lett légszomja, mikor felkelt,tulajdonképpen nem is tudjuk mitől van,mert,felgyorsul a légzése és kapkodja a levegőt,egy darabig ,aztán ő maga igyekszik lelassítani és akkor helyrejön...
Lia!
Persze hogy volt az orvos nála a mi házidokink,egyben házibarátunk is,összejárunk amúgy is.Ma is volt ismét megézte,meghallgatta,azt mondja nem hall zörejeket a tüdőben,de azért írt küldőpapírt egy röntgenre,biztos,ami biztos...amint kimehet ,majd elmegy megcsináltatni.Bár ma már megint minta semmi baja sem lenne..az étvágya is jó,még meg is lepődtem,mert ha beteg az ember ,enni sem tud,de ő most egész jól eszik.
Ma voltam benn a főnököm anyjánál ,hazafele,mert ő Jeunesse termékekkel foglalkozik,és vettem egy doboz,Reserve antioxidáns,vitamin koncentrátumot,30 tasak van benne és sűrített gyümölcspépet tartalmaz,akkor szedtem ilyet először ,mikor apu meghalt és én teljesen kikészültem előtte való hetekben,folyton rohangáltam,munkába,apuhoz,patikába,orvost keríteni,mosdatni,etetni,vissza az albérletbe,újra munkába,enni keveset ettem,lelkileg is kikészültem és egy hét alatt lefogytam 6 kilót,alig bírtam menni ,úgy legyengültem és ezekkel a vitamin tasakokkal álltam talpra.Csak piszok drágák,mert Amerikából jön,itt nem kapni nálunk,de most ismét megvettem,hogy LAcit felerősítsem vele.Azért egyet egyet én is megiszom belőle,mert finom is,és egy tasak több kiló gyümölcsnek felel meg.
Ez az,nem tudom ismeritek-e?Fantasztikusan jó !
Na,úgyhogy most két óránként itatok vele egyet,kb 5 darabot kell meginnia ma,holnap négyet,aztán hármat ,míg eljutunk a napi egyhez,azt pedig tovább míg tart,egyet naponta.Persze mellette szedi a gyógyszert is.
Lassan főznöm is kellene,a hét végére beterveztem a kocsonyát,most enyhült de jövő héten ismét jönnek mínuszok.
Szia Ancsa!
Bezzeg nálunk ma megint nem láttuk a napot, egész eddig, mintha esteledne.. egész nap ilyen borús az idő, semmi napsütés... De hideg is van, most is -3 fokot látunk a kinti hőmérőn...
Az a szerencse, hogy legalább Laci az éjszaka tudott aludni... de a légszomj, az nagyon rossz lehet... Az orvos isjó, ha ellenőrzi, és a röntgenre is menjen el majd feltétlenül, amint lehet!
Emlékszem rá, hogy nagyon kiborultál apukád halálakor...
Ezt a terméket viszont nem ismerem... de ha ennyire jó és használ, meg ki is tudod fizetni, akkor jó, ha vettél!
Csak aztán tényleg segítsen helyre jönnie Lacina a gyógyszere mellett ezzel is...
Talán már főztél is valamit? 
Lapok Previous 1 … 2,508 2,509 2,510 2,511 2,512 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás