Szervusztok!
Csak most jutottam ide,én nem is tudom minek nekem a hétvége,folyton csinálok valamit...Jó későn keltünk volt már fél 8 is,kávéztunk,aztán mondom reggelit készítek,de az meg közben elmaradt,mert már tegnap átküldött a doki egy receptet whatsappon,mert Lacinak felforgatta a probiotikum ellenére a bélflórákját a széles spektrumú antibiotikum,amit a tüdőgyulladására kapott...reggelente fehér a nyelve,köhincsél,krákog,mert a torka is megtelik...eleinte azt hittük a dohányzástól van,de kiderült hogy nem...na,de volt kalamajka,mert bár tulajdonképpen vény nélkül kapható volt ez a kis gyógyi,most kértek receptet,a harmadik patikában sikerült kivennem ,miután megkértem a dokit küldje már át whatsappon,mert elfogadják úgy is...erre mikor odaadom a telefont,jaj,hát ez?Na ezt nem lehet csak rendes receptre...pfúúú mondom,a doki szerint nem is kellene rá recept!ÁÁÁÁ,de kell már az utóbbi időben...na de küldjem át e-mailben...jó ott szerencsétlekedek,mert a közellátó szemcsit sem vittem magammal,nem sikerült átküldei,nekem yahoo van,g-maire kérték,nem igen használom a mait,nem sikerült,akkor küldjem whatyappon,nincs kontaktom a gyógyszertárral,megadják a számot,erre kéri küldjek sms-ben meghívót a gyógyszertárnak,hogy fogadjon el ,na már olyan ideges lettem,mondtam hagyjuk a fenábe,majd elmegyek receptért a dokihoz,na de végül ideadták a gyógyszert és abban maradtunk,hogy majd én itthon kinyomtatom és alkalom adtán beadom nekik,ha arra járok...ja,még fel kellett hívnom Lacit is mert a személyi száma meg nem volt a receptre írva!pfúúú na mondtam is itt nem jó betegnek lenni,ennyi vacakolással kap meg az ember egy gyógyszert...nem tudom emlékeztek-e egy időben rengeteget kínlódtam epeféreggel,pár fprintos gyógyszerem volt rá...na már azt sem adják recept nélkül,pedig szedtem vagy 10 éven keresztül...
NA mindegy,hazaértem,be is vett belőle,majd este kell megint.Közben befutott a hóga Lacinak,ő is temetésen volt ebben a hidegben,ráadásul asztmás,neki nem is jó az ilyen nyers idő,,,melegítettem levest,úgy ízlett neki,hogy kért még egy tányérral,még a Laci Anyukájának is küldtem,és csak néztem...elfogyott a nagy fazék leves...úgyhogy hozzáfogtam főzni,most egy fazék csorba fő karajcsontokra,savanyú káposztám még volt,azt is tettem bele,meg sok zöldséget.
Hát így jártam a mai nap...