Válasz: Társalgás

Szervusztok,most értem a gép mellé..
MA nagyon fárasztó napom volt,reggel ikor felkeltem,azt hittem álmodom,az udvar vastagon letakarva hóval,volt vagy 20 centi hó,arasznyi,megmértem az kb 20 centi...pfúú neki is fogtam kitolni az utcára,mivel az udvar betonos,nincs értelme férepakolni,meg nincs is hova a kis keskeny udvaron,mert tavaszig sem olvad el...úgyhogy kitoltam lapáttal...aztán persze a járdát is letakarítottam,mert azt kötelező tisztán tartani..mejd mikor beértem a munkába,kezdtem elölről,ott si van egy kis udvar az épület mellett,ott parkol a főnök,meg ott vannak a kukák...na ott teljes szűzhó volt,a kukát meg ki kellett húznom..,a járdát is természetesen le kellett a cég előtt,úgyhogy ma annyi lapátoltam,teljesen hóhányó lettem,viszont a két karom majd leszakad,jó izomlázam lesz holnap...
Elég későn értem haza,még voltam patikában,mert kiderült hogy LAci torkában felgyűlt lepedék az antibiotikumtól van,ami széles spektrumú ,erős antibió volt,felforgatta a bélflórát,pedig szedett hozzá probiót is..na a házidoki írt két féle gyógyszert valami szopogatóst,meg egy másikat,mondta mind a kettő jó,amelyiket akarom venni..na az összes útba eső patikába bementem,de recept nélkül nem adták ki sehol...pedig direkt megkérdeztem, hogy nem fognak receptet kérni?Azt mondta ehhez nem kell...na ,mégis kell....Úgyhogy ma nem intéztem semmit..Legalább mondtam neki öblögessen szódabikarbónás vizzel,mossa át jól a száját...jobb nem jutott eszembe..
Holnap hamar jövök,és ismét hétvége.Megebédvacsoráztunk mikor hazaértem,most már kicsit pihenek,mert fáj mindkét vállam a lapátolástól..