Válasz: Társalgás
Ancsa!
Hú az nem jó, ha még a jövő héten 3 napot dolgozol....
Na de azért legalább a hétvégén most pihenjél is! Nem muszáj mindig dolgozni! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,493 2,494 2,495 2,496 2,497 … 2,501 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ancsa!
Hú az nem jó, ha még a jövő héten 3 napot dolgozol....
Na de azért legalább a hétvégén most pihenjél is! Nem muszáj mindig dolgozni! 
Én most már csak elköszönni jöttem mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka volt 1-2 megébredés, de végül 5 óra körül ébredtem... Majd fél 6 előtt ma is lejöttünk az emeletről.
Jelenleg 4 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben talán 6-7 fok körül várható ma is... Köd van ma reggel is, és a szél is fújdogál, ezért hűvösebbnek is érezzük a levegőt...
Ma babgulyás van ebédre, sós kifli pörccel is, de keverek be palacsintának tésztát., és azt is kisütjük majd. Ma lesz még vásárolandó, és a takarítás is vár rám... majd meglátom, hogy mire jutok...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Mára végeztem, jöttem pihenni. Sikerült az ablakokat megpucolni, függönyök is szép tiszták lettek, 2 szőnyeget is kitisztítottam. Ebédre hurkát, kolbászt sütöttünk, finomat kaptunk. Dolgoztam is egy kis benti munkát, az nem maradhat el.
Margitka!
Sikeres volt a vásárlásotok, gondolom jó sokan voltak mindenhol.

Szervusztok,szép estét mindenkinek!
Jaj nem szabad nekem szabadnapos lenni!
Már eggel jó korán keltem,mert Laci után jött a főnököm,ugyanis SOS segítséget kért tegnap este,a vizesek akik nála dolgoztak az új házán,elfelejtették bekötni a lefolyót az emeleten és mikor megengedték a vizet,a vadonatúj házban a nappali plafonjából csorgott a víz...fenn nem engedte megbontani a járólapokat,hatalmas márvány lapok,nem engedte feltörni,Így alulról a plafont bontották meg,hatalmas lyukakat törtek hogy a lefolyóhoz jussanak,Laci ezek eltüntesének mestere,persze hogy rögtön hívott minket...MA ott foltozgatta a plafont nála...
Én viszont ,kihasználva, hogy nincs láb alatt senki,felforgattam a házat,ablakokat pucoltam,porszívóztam,port tötröltem,felmostam,virágokat átforgattam,leszedtem a száraz leveleket,locsoltam,mostam három adagot, fürdőszobai szőnyegeket,ágyneműt cseréltem,a spájzban raktam rendet,mindent áttöröltem,lemostam,felsikáltam,fát hoztam be tüzet gyújtottam,a járdát felsöpörtem,kitakarítottam a kis utcai ágyást,zsákba szedtem a sok száraz levelet,főztem csirkenyakakat rizzsel,pfúúú ...nem pihentem semmit..pont mire végeztem mindennel vagy 5 óra fele volt már,akkor futott be Laci is.-ettünk és végre le tudtunk ülni..most jutottam a géphez..
Szia Lia!
Ma is ügyes voltál! Egészségetekre a finom ebédet! Akkor most már tessék egy picit pihenni is! 
Igen, sikerült az utolsó ajándékok megvásárolása is. Utána még hazafelé volt egy kis Tesco-ban való vásárlás is... Aztán ettünk, és egy kis pihenőt is tartottunk, mert azért elfáradtunk. Már jó sokan voltak mindenhol...
Aztán délután megfőztük a töltött káposztát is, ezzel is előbbre jutottunk..
A fiamék most jelezték a neten, hogy hazaértek Bajáról... Mi szerdán este várjuk Őket! ![]()
Szia Ancsa!
De aranyos hóemberkés képet hoztál!
Hú a mindenit! Nem semmi munkája lett Lacinak a főnöködéknél! Képzelem, hogy ő is hogy elfáradhatott... de szerencséje van a főnöködnek, hogy ha nagy baj van, akkor van kihez forduljon segítségért...
Na és hogy Te is mennyit dolgoztál ma megint!... Nem semmi volt még végigolvasni is, nemhogy ezeket elvégezni. 
Mára elköszönök. Lassan mehetünk fürödni... Reggel pedig korán akarok kelni. Holnap mosás is lesz és még takarítás is... Feladat még akad bőven...
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Advent negyedik vasárnapja van. A szeretet fényével világít a negyedik gyertya az adventi koszorún.
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka volt 1-2 rövid megébredés, de végül 5 óra körül ébredtem... Majd fél 6 előtt ma is lejöttünk az emeletről.
Jelenleg 4fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben talán 5-8 fok körül várható ma is... Köd van ma reggel is, és a szél is fújdogál
Ma zöldséglevest főzünk, és töltött káposzta van. Tegnapról palacsinta is maradt. A mosógépet hamarosan indítom... Bőven van feladat mára is.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok,itt is vagyok!
Áldott Aranyvasárnapot kívánok mindenkinek!
MA is korán keltem,igen,igen...a macskák miatt...Piszka sikeresen leverte a fekete orhideámat,ami épp virágzásak indult és széttört a cserepe...át kellett ültetni..nagyon dühös voltam,ez olyan szerencsétlen macska,idétlen,ügyetlen ,hogy szörnyű...
Befutott Laci bácsikája is,kávéztunk,majd mi elmentünk a Pennybe,visszadugdostuk a dobozokat,palackokat,üveget,ami összegyűlt,vettünk narancsot,sajtos tallért,meg krumplit,és persze sört,legyen az ünnepre,úgy néz ki,megint csak lesz vendégünk is.
Utána odatettem a húslevest,libacomb, fél mell és nyak,pulyka szárny és csirke farhát került bele,sok-sok zöldség,amire szükségem lesz a salátához,megtöltöttem a libanyakat,főztem mellé krumplipürét,azt ettük ebédre.A levest úgy hagytam mindennel benne,hagyom kihűlni és beteszem a hűtőbe,majd kedden előveszem és megcsinálom a salátát a zöldségekből és a húsokat is le akarom sütni,befőzni majd Szenteste fogok levest,még több mindennel el kell készülnöm addig...
Most gyújtottunk be,egész kellemes volt a levegő ,kinn is benn is,csak valami nyirkos köd féle szitál,nagyon zavaró,mert lerakódik a szemüvegemre...
MA már nem kell semmit csinálnunk,csak erőt gyűjtünk,rám még két kemény nap vár,Lacit is viszi a főnököm holnap is magához..
Szia Ancsa!
Köszi, mi is meggyújtottuk a 4. adventi gyertyát, a szeretet gyertyáját! ![]()
Elhiszem, hogy mérges voltál a macskádra... szegény orchidea! ... De azért csak kiheveri, ugye!...
Akkor Ti még vásároltatok is ma... Na ha lesz vendégetek az ünnepkor, arra is kell készülni... Ma is finom ebédet készítettél.. Már mi is előre készítettük a pulyka és a csirkehúst, meg a sertéshúsba is belekerült a kolbász, a férjem nagyon érzi, hogy is kell ezeket elkészíteni...
Ma beírtam a naptárba, hogy melyik nap mit is kell csinálni, nehogy elmaradjon valami... mindig így szoktam.
Nekem most van időm újra egy kicsit ideülni a gép mellé... Ma rendesen kidolgoztam én is magamat... de ennyi elég is volt...
Ma is igyekszem korábban lepihenni, mert a reggeli kora felkeléshez vagyunk hozzászokva.
Ti is pihenjetek, kell még az erő a 2 naphoz mindkettőtöknek! 
Sziasztok.
Estére ideértem én is. Ma egy kicsit lázább napot tartottam, ebédre csirke combot sütötem egy kis gyümölcs szósz volt mellé sült krumpi. Délután feldíszítettük a férjemmel a fát, nem is emlékszem hogy ilyen korán volt e valamikor feldíszítve a fa. Sok mindennel előre vagyunk készülve, holnap a sütiket szeretném elkészíteni, előkészülni amivel lehet. Ne legyen annyi munka az ünnepekkor. Kedden reggel a rendelőbe is be kell menkek, utána még van elintézni valóm.
Margitka.
Én is leírtam melyik nap mit szeretnék csinálni, így talán nem marad el semmi.
Ancsa!
Sajnálom a virágot, talán meglehet menteni.
Lapok Previous 1 … 2,493 2,494 2,495 2,496 2,497 … 2,501 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás