Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,488 2,489 2,490 2,491 2,492 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most megint jobban aludtam, csak hajnali 3-kor ébredtem fel egy rövid időre... Majd fél 6-kor keltünk ma is, és lejöttünk az emeletről.
Jelenleg 2 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben talán 7-9 fok körül várható ma... Köd van ma reggel is, már voltam odakint, ma a szelektív hulladék szállítása lesz, ezért ki is húztam a kukát az utcára a ház elé... eső nem várható, ha igaz mára sem...
Ma nem kell főzni levest, maradt tegnapról vöröslencse leves... a második pedig burgonyás gofri lesz.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell már, elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok!
Megjöttem már én is.Reggel elfutottam munkába,jó nagy köd volt és még a szemüvegem is nyirkos lett tőle,alig láttam...A nap jól telt,utána hazafutottamnehogy LAci megint belekezdjen valamibe,ma reggel ugyanis megint sokat köhögött,a tegnapi farakodás nem tett igazán jót neki,de szerencsére miután kiköhögte magát és feltisztult a tüdeje,megint jól volt.Itthon lepakoltam,majd fogtam a banyatankot és kislisszoltam a piacra mert hozták a megrendelt sós uborka,karfiol,káposzta vegyesemet.egy jó kis bödönnel,azt haza kellett fuvarozni,ez a Laci dolga lett volna,de így persze nem engedtem ki sem a házból,még vásároltam némi húst is a hentesnél,jó akció volt a karaj és az oldalas olcsó volt.Hazaérve behordtam a tüzelőt ,majd miután Laci foglalkozott a kályhával a továbbiakban,nekifogtam és felszeleteltem ,majd kirántottam a karajszeleteket,frissen ,friss kenyérrel és sós uborkával gyorsan kettőt-kettőt betermeltünk.Most kicsit körülnézek a neten,majd megyek zuhanyozni,hajat is kell mosnom ez mindig hosszabb időt vesz igénybe,a hosszú hajjal sok a gond.
Már kezdem kiválogatni miket fogok sütni karácsonyra,tuti hogy svéd puncsrolád lesz,meg panettone és egy fatörzs is.Bejgli nem tudom,lesz-e,mindig megfogadom,hogy nem,de aztán mindig sütök mégis. Úgy döntöttem idén nem fogok töltött káposztát főzni,minden évben ugyanaz van...libaleves lesz,meg pecsenye is ,valószínüleg boeuf saláta is.Nem is akarok túl sok mindent,hiszen után hamarost itt a Szilveszter újabb kaják tömkelege.Idén itthon,kettesben fogunk ünnepelni a macskákkal kibővítve,eddig vagy mentünk,vagy hívtam vendégeket,idén nem fogok.
Nyugodt ,csendes,pihenős karácsonyunk és szilveszterünk lesz.
Szia Ancsa!
Most látom, hogy délután jártál itt... na és milyen finomságok vannak a képen! ![]()
Laci tegnap sajnos korán nekiállt a munkának... meg is lett az "eredménye!" .... Remélem, hogy ma azért már komolyabban veszi, hogy pihennie kell!!!!
Akkor ma is sikerült jól bevásárolnod! Finom vacsorát készítettél a friss hússal!
Gondolom, hogy már a fürdéssel és hajmosással is elkészültél. Pihenj le, amint teheted Te is! ![]()
az udvarra a kimosott ruhákat... egy kis időre a nap is kisütött, így jól kiszellőztek a ruhák, de 2 óra körül már behoztam a ruhákat, és az emeleten 2 szobában szétteregettem... Már biztos minden meg is száradt...
De ma pont délben jelentkezett a fiam a picurral a neten.. 2 óráig "dajkáltam" Hannát, mert Ő közben dolgozott... szerencsére figyelt rám, csak ritkán kellett a fiamnak odamennie hozzá.
Vacsorára pedig burgonyás gofrikat sütöttem, a férjem pedig tojáskrémet készített hozzá.
Most már mi is pihenünk. Várom a nagy fiamat, majd ha hazaér Pestről, akkor jön át...
Már itt van a nagy fiam. Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most ismét volt pár megébredés, de jobban aludtam... Majd fél 6 előtt már fel is keltünk, és lejöttünk az emeletről.
Jelenleg 5 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben talán 7-8 fok körül várható ma is... Nagy köd van ma reggel is, már voltam odakint...
Ma kell főzni levest, karfiol lesz... a második pedig barátfüle, és burgonyás gofri is maradt tojáskrémmel együtt.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok!
Nagyon vacak idő van ma is...Szitálós,nyirkos,borús.Siettem is haza,mert reggel nehezen keltem fel,későn is indultam el,sietnem kellett az úton.Benn jól telt,hamar,jöhettem is haza,kenyeret,krumplit és hagymát,meg almát vettem.Ma nem kellett főzni,most csak egy kis krumplipürét főzök éppen a rántotthús mellé,aztán eszünk.Holnap pedig sütök valamit!
Szia Ancsa!
Ma is elkerültük egymást... Finom borral jöttél!
.. csak nem a Mikulás hozta? ... ott a sapkája!
Én éppen a Tesco-ba ugrottam át fél 3 előtt, mert ma mégsem karfiollevest főztem, mivel csak zöldbab volt itthon... De kellett még zsír is, és az édesburgonya is akciósan 399,-Ft/ kg-os akciósan árulják... ezért hoztam mindent.
Ma én kipróbáltam ebéd után egy bababarát mézeskalácsot.... méz nélkül... Jelenleg még kemény, remélem holnapra puhul... persze teszteltük a férjemmel.. Olyan linzer állagú, omlós, és ízlik is nekünk... ha meg leszünk elégedve vele, akkor karácsonyra is sütök. ![]()
Holnap is akarok sütni valamit... most próbálkozok pár dologgal....
A krumplipüré gyorsan elkészül. Jó étvágyat majd a rántott hússal együtt hozzá!
Te tudod már, hogy mit sütsz holnap? 
MArgitka!
Valószínüleg zserbót.De lehet hogy a panettonét is.még nem tudom most mindent (is) szeretnék,de majd meglátom mennyi energiám marad holnap ,munka után.LAci megígérte hogy ledarálja a diót mire megjövök.Már ezer éve nem sütöttem Rigó Jancsit például,amit szintén nagyon szeretek,meg a fatörzset is.Gesztenyés süti is nagyon rég volt,mert igen megdrágult a gesztenyepüré...Azt mondtam főzni nem fogok olyan sok félét,de sütni annál többet.
Ettünk is elkészült a krumpli és a nagyon finom sós uborkával ettük,amit kihalásztam a bödönből.
Most lehet nagyon butaság, amit kérdezek,de a méz miért nem jó a kicsiknek?
Ancsa!
Látom, hogy van bőven kiválasztandó sütni... Még én is csak gondolkodok... de sokfélét én nem akarok... A bejgli nem maradhat el, és valami sós is kell... na majd csak döntünk mi is, hogy mi a fontosabb. ![]()
A méz baktérium spórákat tartalmazhat, ami ártalmas a kicsiknek... de súlyos idegrendszeri mérgezést, mely súlyos izomgyengeséget és légzési problémákat is okozhat, ezért fontos kivárni legalább az 1 éves kort, de inkább később próbálják ki...
De súlyos idegrendszeri mérgezést, mely súlyos izomgyengeséget és légzési problémákat is okozhat, ezért fontos kivárni legalább az 1 éves kort.
Bogi nagyon odafigyel mindenre... jobb, ha csak később próbálkoznak vele...
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Lapok Previous 1 … 2,488 2,489 2,490 2,491 2,492 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás