Sziasztok újra!
Ancsa!
Az a mindenit! Hogy Te milyen ügyes vagy! Ehhez a mennyiséghez aztán kellett türelem, na és kézügyesség is!
Mi is nagyon szeretünk a Pennybe járni, csak Érdre kell átmenni, mert itt helyben az nincsen... De ha megyünk akkor mi is jól bevásárolunk mindig... Az a szerencse, hogy van mindkettőnknek kártyája, mert egy tízezer Ft-al már nem lehet fizetni, ezért a készpénzes fizetés ott kimarad...
Én majd hétfőn újra dolgoztatom a mosógépet...
Ó már megint főztetek kocsonyát... akkor már reggelire ehettek is finom citromlével!
... Na én azt decemberre tervezek csak... addig is van bőven tennivaló..
Hú de finomat készítettél a csirkemellekből! Nem régen ettünk, de ezt olvasva máris éhesedek... persze nekem nem szabad egyszerre sokak enni, ....
Most nagyon megfogadtam, hogy vigyázok sokkal jobban a jobb hüvelykujjamra... már nem lehet megerőltetni mégegyszer... talán már nem bírok annyit dolgozni sem, mint régen... kezdünk kopni.... 
De annyit dolgozni se, mint tavaly... évről évre érzem a változást... sajnos nem fiatalodunk....
DE ma már tudok fogni óvatosan a jobb kezemmel! 
Jó, hogy megírtad a fagyasztott élesztő felhasználását.... nem is néztem és nem érdeklődtem utána eddig... bizony én hagytam felengedni, és nagyon folyós lett....
Lia!
Most olvastam Ancsát az élesztővel kapcsolatban... milyen jó, hogy rákérdeztél! Tehát lehet vele próbálkozni, ha a fagyasztóból kiveszed!... Olvassad el Ancsát!
Nagyon szép lett a kalácsod! Jó étvágyat kívánok hozzá! A férjed biztos örült neki!
Én ezt is régen sütöttem már... ideje volna talán itt is sütni!