Szervusztok,megjöttünk,lerendeztük amit lehetet,pfúúú,lépni nem lehet a bolokban,már tele van emberekkel.
Nagyon bosszantó,hogy belefutottunk egy anyukába,aki rengeteget válogatott,mindent alaposan kézbe vett,megforgatott,míg a kislánya kb 5-6 éves,a bevásárló kosárral tejesen elzárta az utat a polcok közt,leült a földre,az iskolatáskája a kosárban,húzgálta összevissza,mindent leszedett a polcról,csöröpölt a kerámiákkal,nem fértünk oda tőle,leült játszani a földre,az anyja meg bunkó módon nem törődött vele ,hogy a gyerektől nem lehet elférni a sorok közt,rá nem szólt volna!Aztán csodálkozunk,hogy micsoda felnőttek lesznek ezekből a gyerekekből...Mondtam is LAcinak,mikor én gyerek voltam,vagy nem vittek magukkal ilyen nagybevásárlásra,vagy ha igen,akkor nem volt szabad hozzányúlni semmihez a polcon,mindig figyelmeztettek a szüleim,vigyázzak,nehogy leverjek valamit,ne legyek útban stb..Nem tudom,de ez a gyerek meg az anyja rettentő tenyérbemászó volt,úgy viselkedtek ,mintha csak ők lennének a boltban...
Igyekezetünk is hamar túl esni a vásárláson,mi határozott céllal mentünk,sajnos amit szerettem volna Laci húgának venni,az már elfogyott..de találtam egy kedves, másik kekszes dobozt,kerámia,mert nagyon tetszett neki a házikóm múltkor ,mikor itt járt,már akkor elhatároztam, hogy neki egy kekszes dobozt veszek,ez most olyan ,mintha karácsonyi csomagok lennének egymásra halmozva,nagyon tetszett...amit kinéztem múltor egy diótörő volt, a kalapja volt a teteje,sajnos olyan már nem volt.Laci is megérdemelte ,hogy két doboz sört is vegyünk,mert türelmesen járta velem a boltot,pedig ez nem a férfiak erőssége.Gyönyörű nagy almákat is kaptam,vettünk azt is,meg is kóstoltuk,ebéd után,finom lédús,aromás,édes.
Holnap még a Pennybe akarunk elmenni,kávét meg zöldséget és némi édességet a csomagokba venni.Aztán főzés és ágynemű csere ,mosás stb...holnap, amit tudunk megcsináljuk, hogy legyen szabad napunk is.