Szervusztok.
Ilona!
Jó utat,már lehet meg is érkeztetek azóta,boldog szülinapot,jó ünneplést.A sok finom hazainak majd örülnek.Milyen jó Nektek hogy ennyit haladtatok és szinte készen is vagytok...én is tegnap utána néztem,nekünk még ahhoz is engedély kell ,ha egy ablakot szeretnénk a tetőbe beépíteni,nem szabad más anyagot használni a tetőcsere alkalmával,csak amiből volt,tehát ha cserép,akkor nem tehetünk mondjuk zsindelyt..a tetőtér beépítése is engedélyköteles,meg tervrajz,mérnök,minden kell hozzá..úgyhogy azt fontolgatjuk, hogy úgy egye meg a fene ahogy van.A tetőt muszály, mert a faszerkezet régi,sok helyen meghajlott,korhad,mert régebben beázott a padlás...Na majd meglátjuk ,majd belépek a Városházára némi információért!
Lia!
Én itt az Auchanba nem is járok,talán vagy kétszer voltam...nekem drága.Él ne kapj valamit,nem is jó sok ember közt most járni.
Margitka!
Itt is elromlott,lehűlt nagyon az idő,még nem havazik,de elkezdett esni,szerintem este biztos átvált havazásba.
Nem túl jól kezdődött a napom,mert az este egy rossz mozdulatnál beleállt a forgómba a jobb lábamnál és azt hittem majd reggelre elmúlik, de nem...Minden lépésnél fáj,kénytelen voltam Bolttal kimenni a céghez,hazafele már busszal jöttem,de nem igazán tudtam rendesen menni,sőt már itt a mi kisutcánk felénél meg is kellett álljak...igaz még volt szatyor is nálam.Nem is mentem volna be vásárolni,de jövő hétre valakinek vennem kellett egy díszdobozos italt ajándékba és az csak ott van a kedvenc boltomban...
Olyan szerencsém volt,hogy aze gyik alső polcon felfedeztem két üveg akciós St-Remy brandyt,21 %-al olcsóbban,meg is vettem mindkettőt,most egy árában volt szinte és ma azzal köszöntöttem fel Lacit,születésnapján!
Tortát is akartam ma készíteni,de szerencsétlenkedek itt a sántikálós lábammal,semmi kedvem hozzáfogni,na de van időm holnap is.Mivel kikértem a hétfőt,keddet szabadnak,tök szerencse.
Be is gyújtottunk már,Lacinak el kell menie,persze hogy semmi kedve hozzá,eső is ,hideg is ,de ez egy muszály út!Addig én vigyázok a tűzre,meg a hajamat is be kell festenem...
Persze kéne főzzek is de lebeszélt,én meg hagytam magam,vettünk ki a fagyóból kolbászos babot és még toros is van!A hét végén a mézest is be akarom gyúrni,majd pár nap múlva meg kisütöm,addig jót tesz neki ,ha áll a tészta.
Holnap pedig Erzsébet napra megyünk a Laci Ayukájához .