Válasz: Társalgás
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,471 2,472 2,473 2,474 2,475 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt!! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most ismét jobban aludtam, most is csak egy rövid megébredés volt. Majd 6 óra előtt pár perccel ébredtünk, és jöttünk is le utána az emeletről...
Jelenleg hatalmas a köd, és 3 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 11-14 fok körül várható ma... eső nincs jelezve.
Ma már kell főzni, de csak másodikat, mert húsleves maradt tegnapról. Lecsós tarhonya fog készülni. Akkor ma a virágokat rendezzük.. ideje lesz behozni már a viaszvirágokat is..
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
....
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok,megjöttem!
Itt ma nagyon vacak idő volt,hajnalban köd,utána szürke borús,talán délután egy pöttynyit kisütött a nap...
Elkészítettem a sütiket,amit beviszek a céghez,meg vagyok elégedve velük,nagyon finomak lettek,vaníliás krémmel töltött vörös bársony sütik.Így készítettem mini tortácskákat,könnyebb szállítani,nem kell vagdosni stb...azért kihívás lesz bevinni,bár úgy döntöttem hívok egy taxit,azzal megyek be,mert még üdítőt is kell vinnem és a sütis tálcát nem tudom kézben bevinni az egész városon keresztül...
Főzni ma nem kellett,van bőven mindenféle étel,húsleves is .
Margitka!
Szerencse hogy észrevettétek és sikerült időben megszabadulni az ágaktól. Mögöttünk is van a másik udvaron egy hatalmas fenyő,mindig mondom Lacinak egy erős vihar egíszer ráboríthatja a háztetőre,de azt mondja a fenyő hajlik nem törik...különben is védve van a törzse a kerítés mellett.hát nem tudom,szépséges ,hatalmas sajnálnám ,ha ki kellene vágni vagy csonkítani,de a tetőt is féltem...
Lia!
Biztosan finom volt a palacsinta,mindig sokat dolgozol,még vasárnap sem pihensz eleget!
Sziasztok!

Margitka!
Megjöttem estére én is! Akár hogy igyekeztünk nem jutottunk csak egy kicsit előbbre. Lefekszeltük a terasz összes tetejét, tegnap meg állványt csináltunk egész nap.Igy már majd sikerül meghegeszteni az új tetőt, amire rákerül majd a polikarbonát.
Egyik nap beszerzési úton voltunk, de nem sokra mentünk.
Csak nekünk kell majd megcsinálni, mivel másfél millát is elkérnek érte mire megcsinálják. Na ez már túlzás, nagyon fog a ceruza, ez már egyszerűen nevetséges ahogyan elszálltak az árak. Már egyesek azt sem tudják mit kérjenek. Mondtam a férjemnek azért is megmutatom mit csinálunk, igaz dolgozni kell érte de nem probléma, és még jobb lesz mert magunknak csináljuk. Egy a probléma állvány nincs, ezért kellett magunk csinálni. De ez is készen van!
Igy már jön az anyag és hozzá lehet kezdeni, remélem jó időt fogunk ki. Szerdán mennünk kell a boltba rendezni.
Tegnap még estefelé elmentem a barátnőmhöz, itt lakik nem messze az egyik. Megkért hogy csináljak karácsonyi díszt még tavaly, de nem jött össze, na tegnap este ez is készen lett 4 db.
Aztán felkerestek, hogy vállaljám már el egy héten két alkalommal a gyerekek tanítását, 1-től 8-dik osztályig, magyar, matek, vizuális. Holnap már megyek, felmérem mit is tudnak. Hát eddig ez a helyzet.
Ti nagyon finomat főztetek, a férjed nagyon ügyes. A diófa kivágása sem lehetett könnyű feladat! Még jó hogy észrevettétek nem történt nagyobb probléma.
Beszéltünk a nagy fiammal Tamásnak hétvégére tervezik a szülinapját, ha mindenkinek jó lesz. Akkor oda is megyünk.
Lia!
Szeretettel köszöntöm unokádat névnapja alkalmából!
Jó sok káposztát főztetek megint, jut beklőle bőven a családnak! Milyen jó hogy ott az önkörmányzattól kaptok növényeket, fákat! Jó választás volt sárgabarack.
Ancsa!
Szépen alakul az udvar nálatok is! Aranyosak ezek a kis fák, kíváncsi leszek hogy válik majd be. Milyen sok finomságot készítesz, ebből is jöhetne egy kicsi kóstoló!
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Hú de finomsággal jöttél ma délután is! 
Nálunk is elég sokáig volt köd ma délelőtt... de aztán alakulgatott az idő... viszont nem igen volt kedvem a kinti teendőkhöz... Idebent is találtam munkát, nem unatkoztam ma sem.
Igen, a fiam örült is, hogy le tudtuk vágni a fa ágait... De nálunk is van 2 fenyőfa a házhoz közel... kb.- 15-16 méter magasak... én is féltem a házainkat....
.
.
.
Ilona!
Épp elkezdtem olvasni amit írtál, amikor hívtak a gyerekek a neten...1,5 óráig tartott a "beszélgetés" Hannával... Aranyosan mosolygott, de most főleg a kis könyvei kötötték le...
Azt a mindenit, hogy Ti mennyi munkát bevállaltok!... De valóban az árakkal nagyon elszállnak már mindenhol... Felháborító, amit kérnek. 
Aztán még a barátnődnek is elkészítetted a karácsonyi díszt! Nem mondom, igazán örülhetett Ő is! ![]()
Na és még a tanítást is elvállaltad? Nem semmi!
Akkor a hét végére jó szülinapozást! Tamásnak sok boldog születésnapot kívánok! 
Nagyon jó lett az állvány! Igazán ügyesek vagytok! 
A karácsonyra készült díszek is nagyon szépek lettek! 
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most szerencsére megint jobban aludtam, de most is volt egy rövid megébredés. Majd fél 6 körül ébredtünk, és jöttünk is le utána az emeletről...
Jelenleg 5 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 14 fok körül várható ma... eső nincs jelezve.
Ma már kell főzni, de csak krumplilevest, mert tegnapról van még elég lecsós tarhonya.
Ebéd után pedig a fiamnak van elintézni valója Pesten, ezért úgy döntöttem, hogy én is elmegyek a gyerekekhez, mert ott a közelben lesz a nagy fiam is, és ha végez, akkor oda jön értem, és együtt hazajövünk.. ez most egy rövid látogatás lelsz csak, hiszen majd a hétvégén Ők jönnek el hozzánk pár napra. Tegnap már sütöttem sajtos tallért és angyalszemet... viszek egy kis kóstolót. ![]()
Az ebéd után a férjem kivisz kocsival a vonathoz bennünket. Remélem, hogy pihenőt ma is tart majd utána, hiszen ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett... Én majd este igyekszem korán lepihenni, ha hazaértünk. Majd a férjem kijön a vonathoz értünk, csak telefonálni kell, mikor érkezünk...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

....

Szervusztok,itt is vagyok,ma ilyen hamar.Reggel hívtam egy Bolt-ot ,azzal mentem dolgozni,így be tudtam vinni sütit,üdítőt,mindent.
Felhurcoltam a konyhába,betettem a hűtőbe,majd délután mikor mennek fel eni,megtalálják.Siettem is haza utána,mert nagyon nyers,hideg idő van ,ködszitálás,alig vártam benn legyek a jó kis melegben.Nem aludtam túl jól,ismét éjjel megébredtem,egyszer,de sokáig nem tudtam visszaaludni,hol fáztam,hol melegem volt,hol szomjas voltam,minden bajom volt.
Margitka!
Remek hogy így el tudsz hamar jutni a Gyerekekhez,viszel finomságokat!
Ma valahogy nincs is kedvem csinálni semmit,csak ücsörgök...
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Időben hazaértem, szerencsére ma időben végeztünk.
Margitka.
Nagyon finomat sütöttél. Még ha rövid időre is, de jó hogy tudtok találkozni Hannával hétvégén újra együtt lehettek.
Ilona.
Köszönöm Neked is a jó kivánságot.
Mennyi sok szépet készítettél. Hihetetlen energiátok van, ilyen nagy munkát bevállalni vigyázzatok nagyon magatokra.
Ancsa.
Biztosan lesz öröm a süti láttán.
A fenyővel nem árt vigyázni, egyik éven a nagy vihar velünk szemben lévő háznál fordította ki a földből a nagy fenyőt ami rádőlt a villanyvezetékre, sorra kiborította az utcában az oszlopokat, nekünk pont a kerítünkre dőlt. Félelmetes volt. Hatalmas fa volt, gyökere meg alig volt.
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este egy kicsit később értünk haza a nagy fiammal, mert amikor odajött az elintézendő dolgai után Gáborékhoz, még megvárta, hogy végezzen a fiam a munkájával... ugyanis Ő otthonról dolgozott, míg én babáztam... Bogi is el tudott közben menni otthonról, mert Neki is volt elintézni valója, és még vásárolni is elmehetett...
Aztán amikor készülődtünk, rábeszéltek bennünket, hogy megint sétáljunk le együtt a Duna partjához... Ez Hannának jót is tett, mert elaltatni nem sikerült délután, és sokat sétáltam Vele már a lakásban, nagyon bújt hozzám, és várta, hogy énekeljek.. de aludni nem sikerült...
Na megetettük, és felöltöztettük, majd mentünk a sétára... Amint kiértünk a házból, 5 percen belül elaludt.. hihi, de ott is énekeltem egy kicsit neki, mert különben nyöszörgött... De aztán szépen aludt...
Minket visszakísértek a Metróhoz... A vonatot elértük, amihez indultunk, akkor hívtam is a mobilomon a férjemet, hogy tudja, hogy már indulunk ... Itt is várt bennünket a vonatnál... és friss melegszendvicset készített.. az jó is volt, mert mire hazaértünk éhesek is lettünk... Aztán még jól elbeszélgettünk.. Bár míg ott voltunk a nagy fiam sok képet küldött a férjemnek, örült is neki. ![]()
.. na ez kicsit hosszúra sikeredett...
Ancsa!
Látom, hogy délben hoztál nagyon finom kávét!
Itt is sok szeretettel köszöntelek születésnapodon! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Neked Pároddal együtt!

Lia!
Örülök, hogy tegnap jobb napod volt, és rendesen hazaértél a munkából!
Bizony nagyon jó volt együtt Hannával! Sokat volt velem, mert a fiamnak értekezletei voltak pont akkor, míg ott voltam, de így rendesen részt tudott venni benne, és Bogi is kimozdulhatott otthonról...
Az éjszaka most szerencsére megint jobban aludtam, igaz, hogy nagyon fáradtan kerültem ágyba... de most reggel is tovább aludtunk. Majd csak 6 óra után tudtunk lejönni az emeletről...
Jelenleg 5 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 14 fok körül várható ma... eső nincs jelezve.
Ma is kell főzni, de csak másodikat mert leves maradt. Barátfülét készítek majd.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...

Lapok Previous 1 … 2,471 2,472 2,473 2,474 2,475 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás