Szervusztok,megjöttem.
Na ez a mai nap nem az én napom,nem is tudom hol kezdjem...Először is nagyon rosszul aludtam,sokszor megébredtem éjjel,hőhullámok jöttek rám többször is,meg minden bajom is volt!
A napom is elég rosszul kezdődött már épp ezért is,fáradtan,kialvatlanul keltem fel,alig tudtam kimászni az ágyból..
Benn elég jó volt,minden rendben ment,nem jöhettem el a szokott időben,meg kellett várni a bankból egy tisztviselőt,mivel a főnök minden alkalmazottnak egy szerződést kötött,magánnyugdíj alapra,hogy a cég minden hónapban egy bizonyos összeget utal ,60 éves korig egy számlára ,amit aztán felvehet.Sajnos nekem már csak 3 év van addig,de ugye az ott dolgozó srácok a 20-as éveikben vannak,nekik igen szép összeg fog összegyűlni.Azért én sem fogok rosszul járni.Mondtam, hogy nekem még van magán nyugdíj alapom egy másik bankban is,de azt mondták, nem zárja ki egymást,mivel ez a privát szféra fizeti,az meg az államhoz befolyó adómból megy.Na...tökre gazdag leszek egyszer,ha megérem!
Aztán hazafele bementem a Profi-ba,mert láttam applikáción, hogy a kávé,meg a banán akciós..Vettem is,mindkettőt és kb 1300 ft-nak megfelelő lejjel kevesebbet fizettem értük,örültem is,csakhogy az is volt applikáción,hogy két üveg édes bikavér után egy üveg ajándék,tehát hármat kell levenni a polcról..kétféle volt,vörös és rosé,édes,de mindkettőből két-két üveggel volt,így kettő egyformát vettem le,meg egy másikat, hogy meg legyen A HÁROM...gondoltam jó lesz az ünnepre,már veszek ezt azt,hogy ne minden az utolsó percben kelljen...erre mikor fizettem kiderült hogy csak akkor érvényes az akció,ha mind a három egyforma..
Na ,pffff...így a számításaim szerinti 36 lej helyett fizettem 52-őt...amit nyertem egyik felől,odaadtam másik felől...és még cipekedtem is hazáig...
Itthon várt a megrendelt japán juhar,amin ,amikor kibontottam egyetlen levél sem volt..

Persze nem így reklámozták...és ráadásul még a cserépben sem volt egy szál sem,csak a papírja hogy miféle juhar..nagyon mérges voltam mert ketten rendeltünk valakivel,ő kettőt én ezt az egyet s az övén is vagy 3 levél van...értem én hogy már lehullanak,meg ilyesmi,de akkor is..50 lej az kb 4000 ft...ilyesmit küldeni ennyiért...
Laci nyugtatott, hogy már úgyis tél van,majd tavasszal kilevelezik,meg hogy a gyümölcs fák is ,amiket ilyenkor ültetnek már levelek nélkül vannak...hogy már aludnia kell ilyenkor...
Minden esetre ma sokat mérgelődtem és sokszor átverődtem...