Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Változtak a hétre tervezett napi programok..
Ma a reggeli után elmentünk a megrendelt krizantémokért... Aztán beszélgettünk a Gáborral és a kis Hanna is aranyosan integetett... Holnapra megkértek, hogy menjek el dajkálni, mert Boginak el kell mennie otthonról, van elintézendője, a fiam pedig a kicsi mellett nagyon tud dolgozni... Megbeszéltük, hogy korán reggel indulok a nagy fiammal együtt, mert Ő is megy Pestre dolgozni... aztán munka után együtt haza is tudunk jönni...
Úgy döntöttünk, hogy ma akkor elmegyünk Győrbe a temetőbe, mert holnapra volt eddig a terv szerint az utazás, mivel változott, mert pénteken ugye Pestre megyek...
Megjártuk az utat, szörnyű volt az M1-es, mert Bicskénél 1 órát kellett állni... kiderült, hogy baleset is volt, de tulajdonképpen az útépítés miatt volt lezárva egy sáv... Katasztrófa....
Aztán hazafelé nem is mertünk jönni a sztrádán, hanem a régi 81-es úton jöttünk... igaz, hogy csak 80-al, de folyamatosan haladtunk...
Elég fáradtan értünk haza....
Lia!
Jó idő volt ma a mosáshoz, a szél is segített a nap mellett a száradáshoz! ![]()
Amikor hazajöttünk feldátumoztam a tegnap főzött fügelekvárokat, és mindjárt fel is raktuk a spejzban a polcra... a fotózás már elmaradt...
Látom, hogy holnapra is van munkaterv nálatok is!
Ancsa!
Gyönyörű a mai kép is, amit találtál nekünk! Nagyon tetszik!
Én is abbahagytam a szél miatt a levelek összegyűjtését... nem vagyunk elkésve vele, mert sok lesz még, majd akkor egyszerre rendezzük...
Aranyos a kis gingko csemetéd! A borostyán is jól mutat! ![]()