Válasz: Társalgás
Sziasztok! 
Most van időn egy kicsit benézni.
Hanna tüneményes, de sokat kell mellette lenni, főleg, hogy a fogai miatt időnként nagyon nyűgös... le kell foglalni szinte folyamatosan..
A gulyásleves után végül rozsfelfújt lett csokis pudinggal és tejszínhabbal... én növényivel ettem... Szerencsére jó korán elkezdtünk főzni a férjemmel, így már 10 óra után elkészültünk mindennel.
Mivel a gyógyszertárba is kellett menni, elmentünk a Bogival és Hannával, utána a Rossmann-ba és a Pepco-ba is beléptünk, és szépen bevásároltunk. A férjem is odajött kocsival, mert Ő meg a Spárba lépett be pár dologért, és hazavitt minden cuccot.. mi pedig 3-an hazasétáltunk, mert közben Hanna elaludt a sport babakocsijában... Amikor hazaértünk még aludt, ezért a teraszon kint hagytuk, de figyeltünk rá, hogy mikor ébred. Jó volt a levegő, végül 2 órát is aludt. Utána aranyosan ébredt. Aztán délután meg Gábor a munka befejezése után akart sétálni a Picurral, Ő kenguru gyerekhordozóval vitte, és engem is hívtak... Majdnem 2 órát sétáltunk együtt.. Közben megint elaludt Hanna 1 Most már a fürdetésen, etetésen is túl vagyunk, felmentek altatni a picurt....
órányit.
Lia!
Akkor holnapra még kitartás!
A nagy fiamnak is be kell mennie Pestre dolgozni, Ő is várja a holnapi nap végét...
Ancsa!
Csodás képpel voltál itt délután! ![]()
Jaj én is nagyon sajnálom a kis gerlét! Te aztán mindent megettél eddig, amit lehetett! Én is remélem, hogy mégis felerősíted, és nem lesz probléma vele... Nagyon drukkolok! ![]()