Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Én most jól aludtam,de korán megébredtemitt nem lehet hat óránál tovább aludni a macskák miatt..jönnek,mennek,nyávognakolyankor már ébresztő van.Ki is vittem őket magammal,és kiengedtem az udvarra,hogy LAci még tudjon aludi egy kicsit tovább.Lefőztem a kávét,mire kitöltöttem Laci is felkelt.Kicsit bambultunk a kávé mellett,majd felszedelőzködtünk,ettünk pár falatot és elmentünk a Lidlbe.Tejet ,tojást,fogkrémet,Domestost vettünk,pár apróságot,LAci mindig talál fúróhegyet,festőhengert,ezt azt,én a macskáknak pástétomot,homokot az alomba.majd hazabaktattunk,út közben megálltunk a Szálka parkban a tónál,ahol tele van kacsákkal,meg galambokkal,leültünk megeni egy perecet,hamarosan hatalmas csapt galamb gyűlt körénk,meg jó pár kacsa is kijött a partra,egészen a padi ahol ültünk és versenyeztek a falatokért a galambokkal.Még sosem láttam ilyen szelíd kacsákat..nem is túl jó ez,mert sok a rossz ember és könnyen elkaphatják őket...Le is videóztam,csak ide sajnos nem tudom feltölteni.
HAzaértünk,ettünk ismét,majd behúzódtunk a gépekhez,Laci még a kályhát is bekészítette,de még persze nem gyújtottunk be,még nyitva az ajtó a macskáknak.kinn sincs hideg,csak felhős,barátságtalan az idő.