Szervusztok,megjöttem!
Na itt volt olyan hideg hajnalban azt hittem lefagy a két karom,mert csak a mellény volt rajtam,igaz az térden alul is takart,jó meleg is volt,de a karjaim majd lefagytak!Csontig hatoló jeges szél fúj egész nap,alig vártam hazaérjek és LAci is megjött,ettünk,megint sütöttem roston sültet,hirtelen szűz pecsenyéből,és be is gyújtottunk,jövő hétre 20 fokot mondanak,de most csak 10 van,hát nem fogunk fagyoskodni!
Ma is vittem regelit a 10 kismacskának,ki is posztoltam őket a Facere,de persze senki nem akar befogadni belőlük,csak a sok jótanácsot tudják adni,hogy ivartalanítani kell az anyjukat...jó vicc,azt sem tudom melyik az a sok közül,nem hogy megfogni,mert azt is időpontra kell vini,előtte nem ehet egy napig,és addig hol tartsam?ÉS a kicsikkel mi lesz az anyjuk nélkül addig?Aztán visszaengedik az utcára úgyis,és ki fizesse az ivartalanítást?Azt sem tudom ki macskái?Én ennyit tudok max.megtenni, hogy viszek nekik enni,legalább ne éhezzenek...Az állatvédő szervzetek is csak a szájukat tudják járatni,de segíteni egyik sem akar,bezzeg a pénzt,meg segélyt koldulni tudják állandóan,aztán külföldről is segítve vannak rendesen,mindegyik nő új autóval jár már,de azért kéregetnek feszt!Nagyon mérges vagyok,mert semmi kiutat nem látok a cicák számára a tél előtt...
MA is ajánlotam valakinek őket,mutattam a videót,amit ma készítettem, milyen szépek,tiszták,azt mondja vigyek haza én..mondom nekem már van négy,akkor meg nem mindegy? vigyek vagy kettőt még!Én nem is tudom mit gondolnak egyesek,hogy ,akinek már van több macskája ,hova vigyen még haza ,még többet?Nekik meg nincs és udvaros házuk van.NA ilyenek az emberek...
Margitka!
Javul a kezed ha már tudod az ujjaidat használni valamennyire,de azért ne erőltesd.Hanna egyre ügyesebb,már olyan gyorsan nőnek,tanulnak,fejlódnek manaapság,ezzel a felgyorsult világgal!
Lia!
Milyen érdekes,nálunk még sosem láttam a Lidl-ben libacombot,nem ugyanaz az árukínálat mindegyikben.
Ilona!
Láttam a képeket nagyon tetszett minden ,ahogy meg volt szerveve,meg egyáltalán,az egész ceremónia ngyon megható!További sok ,boldog évet!