Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám és eszetekbe voltunk a jeles napunkon! Mindenkinek egy nagy ölelés és sok puszi!
Nagyon szépen sikerült a szombati Aranylakodalmunk! Mindketten nagyon izgultunk, még a próbákon is, ami nagyon nehéz volt.
Sajnos nem ment könnyek nélkül, a válaszokat, a mondanivalót alig tudtuk kimondani, különösen a férjem! Nagyon elérzékenyült! A pap ismerősünk volt, biztatott, segített minden rendben lesz, ne aggódjunk.
Amikor meg eljött a nap, bevonuláskor én kezdtem pityeregni, na tessék mondtam is magamban!
Talán szebb is volt, meghatóbb mint az első esküvőnk!
A gyerekek kb. 11 óra körül érkeztek, de már akkor bent is szépen megterítettünk. Ők a kocsikat díszítették fel. A barátainkkal a templom előtt találkoztunk.
A gyerekek fényképészt is hívtak a képek még nincsenek meg, majd hozza és akkor fogom hozni. Amit a menyem készített a Viber-.re küldte át nekem , de már szóltam tegye vagy küldje máshová mert onnét nem tudom hogy kell kivenni. Majd délután megpróbáljuk valahogy az unokákkal hátha sikerül távkapcsolatban!
Vasárnap Laci fiamék este 8 órakor indultak haza, Leviék vasárnap ebéd után 1 órakor. Ünnepelték a gyerek és a nászasszony szülinapját.
Amit én készítettem fotókat azt most berakom a konyhámba. Sajnos még szombat reggel mindent be kellett pakolni az étkezőbe, gyorsan teríteni, mert nagyon hűvös lett. Nerm akartuk hogy kint megfázzanak a gyerekek. Elülről kellett mindent kezdeni. Már hajnali fél ötkor tettem oda a tyúkhús levest, szépen meg is főtt hamar. A káposztát is előre megfőztem.
A többit borzaska szeletet, rántott szeletet/ csirke és sertés /, grillezet csirkét,gordon bleu, az étteremből hozattuk ki.
Margitka!
Nagyon jól tetted, hogy elmentetek az orvoshoz! Minél hamarabbi gyógyulást kívánok Neked!
Olvasom, hogy Ti is elmentetek hétvégén a családdal! Szép napotok volt együtt a gyerekekkel!