Szervusztok!
Ilona!
Nagyon sok ,boldog évfordulót kívánok még Nektek,milyen szép ünnepség lesz,majd hozzál képeket milyen csinos "menyasszony" leszel!
Kicsit későn értem ide,pedig ma normáli időben jöttem haza,voltam benn fizetni a villanyt,holnap viszem apu halotti bizonyítványát és lefotóztam a villanyórát,szeretném a nevemre íratni,azt mondták ezek kellenek hozzá,meg a személyim.
Jól be is vásároltam a hentesnél hazafele,akciósan vettem májas hurkát,sütni való kolbászt,csirke felsőcombot,meg csont nélküli tarját.Viccesen megjegyeztem ,hogy érdemesebb húst vásárlni,mert olcsóbb,mint a zöldség-gyümölcs a piacon.
Laci ma csak este fele jött haza,addig én sütöttem mézes-mustáros tarját,meg fokhagymás csirkecombokat,krumplipürével,a hurkát,kolbászt zacskóztam a fagyóba hidegebb időkre!
Itt ma is 32 fok volt,holnaptól mondja a lehűlést és az esőt is.a hét végére már 8 fokot mond éjszakára,nappal még lesz 20...elkezdtem a virágok behordását,egyelőre még hármat,négyet hoztam,elhelyeztem,járkálok körbe ,melyiknek ,hol lesz majd a legjobb télen.Az első dolgom visont az volt hogy kicipeltem a kapuhoz a létrát és felmásztam ellenőrízni,hogy Pincúr ma reggel egy pillanat alatt hol tudott ismét felpattanni a kapu melletti oszlopra,úgy,hogy már kívül is volt a hálón?
Aztán megtaláltam a rést a pajzson és gyorsbilincsekkel összetűztem a hálót sűrűn,így most már tuti biztos,hogy nem fog tudni kislisszolni!
Végül hazaért Laci is,vacsorázott,jó fáradt,de egy csomó mesélni valója volt,persze nekem is,úgyhogy főztem egy kávét először és leültünk beszélgetni.Ez olyan jó,nekem eddig ebben nem volt részem,és Laci nagyon jó társalgó,hatalmas szókincse van, humoros ,élvezet hallgatni!
Margitka!
Szuper a torta,már nagyon megkívántam ,sajnos annyira el voltam idén havazva munkával,hogy sütni már semmi kedvem nem maradt...pedig régebben legalább két félét sütöttem hétvégenként..most meg úgy jártam hogy tegnap bementem a cukrászatba,már annyira ettem volna valami sütit,hogy vásároltam eclairt,meg amandinát,kettőt,kettőt,az volt az első, hogy benyomtuk az arcunkba, ahogy hazaértünk az összes sütit!Milyen jó megint együtt leni a családdal,meg a picivel,ismét babusgathatod!
Lia!
Olvastam hogy voltatok a barátnődékkel a fürdőben,biztos kellemes volt az együtt eltöltött idő,nem tudom milyen sűrűn szoktatok találkozni,de olyankor biztos rengeteg mesélni valótok van.Mi Ica barátnőmmel ritkán találkozunk, már évek óta messze lakunk egymástól, a város két végében, elfoglaltak is vagyunk,de telefonon órákig tudunk trécselni.
Na lassan készülődünk lefekvéshez,holnap ismét ügyintézni fogok munka után a Diginél a villanyszámlát,remélem itt kompetensebb ügyintézők vannak,mint a múltkori bankban....