Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
De szépen virít a kákics, amit hoztál! Tulajdonképpen sokféle néven ismert... és nagyon jó gyógyhatásai is vannak! ... Biztos Te is hallottál már róla! ![]()
Ma is gyönyörű időnk lett, ki is használtuk. Az ablakok tisztítására, ajtók lemosására is nagyon jó volt. Egész nap nyitva van az ablak! A függönyöket is kimostam. A nappaliban már fel is raktuk mindkét oldalra. Sőt most végeztem fent a hálószobánkkal is. Ott az erkélyajtón is van üveg, arra is feltettem már a függönyt. Most akarom majd az ablakokra is, de ahhoz le kell vennie a férjemnek a függönytartót... én nem tudom... megengedtem egy kis pihenőt magamnak... hát eddig elég jól bírja a lábam.. bár már érzem...
Ebéd után is tartottunk kb. egy fél órás pihenőt, kint a terasz mellett a napozóágyakon, olyan jó volt! 
Aztán mielőtt felmentem volna a hálóba lemosni az ablakokat és az ajtókat, gyorsan összegyúrtam 1 nagy adag sajtos tallérnak való tésztát, és ki is gombócoztam tálakra... mivel a férjem bevállalta, hogy kisüti... Már nem sokára végez is vele... A hét végén megint együtt lesz a családunk... Én is befejeztem mára a munkát, már csak a nagy függönyt kell felraknunk közösen...
Akkor tegnap Ti még jót ünnepeltetek a vendégeitekkel! Volt még a tortádból?
.. Nagyon finom lehetett, ahogy olvasom, majd megyek leselkedni a konyhádba! ![]()
Jó sok mindent tudtatok venni, fel kell tölteni időnként a készletet...