Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Jaj és jaj,mindenem fáj,nagyon nehéz napom volt majdnem 4 -kor sikerült végeznemés indultam haza,még az út is jó hosszú,mikor fáradt vagy,azt hittem sosem érek már haza,ég is a talpam rendesen...
Szerencsére a háló tart rendesen ahova tegnap kipótoltuk,minden macska meg volt mire hazaértem.
LAci majd csak 5 kor hívott,hogy indul haza...kinn volt a másik cégemnél segíteni valami IKEÁ-s bútorokat összerakni,a főnöknőm nagyon megszerette,mert mindig ugrik ,ha kell segíteni,ő meg most ad új arculatot a cégnek.Ma viszont volt a férje halálának az évfordulója,ő volt a cégvezető addig ,és ma hosszú asztalt terített,amire minden munkást a cégtől meghívtak,Lacit is,mindenki evett,ivott,még nekem is küldött haza Lacival két csomagot,hidegtálból,meg sütikből!
Én hazafele kenyeret,meg tejet vettem,elég is volt hazahozni,már a lábaim alig hoztak...
Ilona!
Jaj,azt hittem csak itt ilyen felületesek,rögtön pkolnak ki mindenkit a kórházból,aztán a legtöbb visszakerül,mert vagy elfertőződik a sebe műtét után,vagy valamit elnéztek,vagy nem jól csináltak meg...Jó egészséget,gors felépülést kíváno a beteg hölgynek.
Milyen jó hogy már meg is jött az anyag,és hogy helyetek is van hozzá,én nem is tudnám hova rakni,annyira pici a mi udvarunk...pedig muszáj lesz helyet találni neki,mert tavasszal mindenképpen nekifutunk a tetőnek.
Margitka!
De jó a rizsfelfújt,jó ötlet,rég nem volt nálam sem,ma vettem pont tejet,csak legyen már egy kis szusszanásnyi időm valamire...ma csak a fagyóból kivettem egy doboz töltött káposztát,az lesz!