Szervusztok,megjöttem!
Fúúú,ma ügyintézős napom volt,engem az ilyen napok teljesen lefárasztanak,agyilag leginkább,igaz hogy reggel előbb dolgozni voltam és onnan mentem a városba,szerencse,hogy LAci minden ilyen esetben kérés nélkül jön velem,nem hagy egyedül járkálni hivatalokba.Ma a banki tisztviselő készített ki,egy egyszerű átutalást kellett intéznem egy számlaszámra,ami a telefonomon volt,Whatsappra küldték,hogy azzal menjek a bankba...Először is türelmet kért, mert pötyögött valamit a gépbe,jó sokáig vártam,na odahívott,mutatom mi van,hát ő így nem tudja,ki kell nyomtatni,küldjem át neki,hogy nyomtassa ki...mondtam én nem tudom átküldeni,mert kaptam whatsappra,és nincs a telefonomon e-mail,akkor felhívta az illetőt,aknek kellett utaljak,csomót beszéltek,végül visszaküldött a hivatalba hogy adnak ott nyomtatványt...visszaballagtam,megkaptam a nyomtatványt,persze már volt ügyfél,több,mint egy órát vártam mire végzett vele és ismét sorra kerülhettem...odaadtam a nyomtatványt,elkezdett pötyögni,valamit mindig rosszul csinált ,mert folyton újrakezdte és a végén már hisztizett, hogy mindig leáll a gép,meg lassú,meg miért hoztam készpénzt,miért nem utaltam át telefonon ,sokkal egyszerűbb lett volna...Először is,nem volt annyi pénz a számlámon, amennyit utalni kellett volna,ezért vittem készpénzt,másodszor így kérték a hivatalban,kifejezetten ebbe a bankba küldtek!Na végre sikerült elérjen a végére,átvette a pénzt,vissza kellett adnia belőle,már mikor kivette a visszajárót a fiókból,láttam hogy nem jól számolta,kevesebb...betette a gépbe az átszámolta,persze akkor látta hogy kevesebb,újra kinyitotta a fiókot,amire mindig várni kellett,mert olyan automata,nem nyílik rögtön...kivett egy bankjegyet,becsapta ,akkor észbe kapott,hogy kettőt kellett volna kivennie,megint kinyitotta,végre a géppel átszámoltatta megint,na most jó volt...a végén kérte ,hogy ne haragudjak,hogy ennyit feltartott,mert nem tud ma koncentrálni,meg a gép sem jó és hogy máskor inkább utaljak én kártyáról...mondtam remélem ez volt az első és utolsó ilyen utalásom!
Ebbe a bankba biztos nem megyek többet,hat asztal volt de csak ez az egy fogadott ügyfeleket,volt is sor nála,a többi tisztviselő hölgy összevissza járkált,papírokkal fontoskodva,meg cseverésztek egy másik irodában,esetleg a telefonjukat nyomkodták,meg ettek...
Jó sokat csúszott minden egyéb dolgom a mai napon,Lacival jöttünk haza,találkoztunkmert ő elment a bankból dolga volt nem ért rá várni ennyit...mikor hazaértünk épp csak szusszantunk,mert be kellett foltozni a bejárat fölött azt a kis helyet,amin még nem volt védőháló,mert Pincúr ma reggel is meglépett,ahogy kiengedtem,ezért egész nap míg nem voltunk itthon,bezártuk az összes macskát,miután visszaimádkoztam reggel megint!
Eléggé megkínlódtunk a hálóval,mert a kapunknak hegyes díszrácsa van és folyton beleakadt ,jól ki kellett feszíteni,ami elég nehéz volt, hogy nyitni,csukni tudjuk tőle a kaput!Végre azt is megoldottuk és kiengedhettük a macskákat az udvarra,akkor ültünk le ebédelni,és végre most már kinyúltunk kicsit az ágyon.
Sajnos a mai nap elvacakolása miatt holnapra felgyűlt a munkánk,így nehéz nap vár ránk holnap is...