Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Finomat főztél holnapra, mi is szeretjük meg az unokák is! Nekem is kell majd holnap főzni mindkettőt, mert ma minden elfogyott. Maradékokat ettünk ma, de nem is lett volna időm főzni. Délelőtt intézős dolgunk volt, gondoltuk hamar itthon leszünk de nem sikerült. Délre értünk haza jó hogy volt maradékunk.
Mi is lepihentünk egy kicsit, de utána a férjemnek szét kellett szedni az első kereket mert valami csuszkolást hallottunk. Nem volt nagy baj szerencsére, csak egy kavics szorult be és az csuszkolt. Meg is nyugodtunk utána.
Én erről a vándorló fájásról nem is hallottam még! nem tudom mi okozhatja ezeket a problémákat, de itt is sokan vannak, hogy valahol mindig fáj valami! Az egyik fájdalom elmúlik aztán jön máshol elő!
Ancsa!
Nekem is volt hogy fájt a sarkam, nem tudtam ráállni. Csak húztam halasztottam, úgy dolgoztam aztán már sirtam kínomban pont karácsonyi ünnepek előtt. Végül el kellett mennem az orvoshoz, kaptam egy hétig szurikat a talpamba. Az első borzasztóan fájt mert az gyulladásba kellett adni. Majd fel rúgtam az orvost,mint egy tojás a lúdtalmapnál úgy be volt duzzadva.
Otthon kellett volna maradnom, de nem lehetett mert a gyerekeket felkészítettem, akkor vittem versenyre őket matekból és rajzból. Nem akartam csalódást okozni nekik. Borzasztó fájdalmas volt, az orvos nem akarta elhinni hogy megyek igy dolgozni, más már régen otthon maradt volna mondta nekem. De meg is nyertük a versenyt, ami minden fájdalmat elfelejtett kínomban!
Egy hetes szuri után javult az állapotom utána már elmúlt!
Jó lenne megmutatnád szakemberbek, mert biztosan be van gyulladva !