Válasz: Társalgás

Szervusztok,sikerül már végre benéznem...
Tegnap délután ,este nagyon pörgős volt,ugyanis nálunk futottak össze a szálak egy rendelés miatt,borjúhúst rendeltünke gy vidéki vágóhídról,de kellett bizonyos mennyiség,hogy behozzák Váradra,így összefogtunk 4-en és úgy adtunk le egy 15 kilós rendelést.
Majdnem este hozták,még langyos volt annyira friss volt,telefonok 9sszevissza mindenkihez,kezdtek sorra befuti a rendelők,méregettük vágtuk,trancsíroztuk,végül mindenki boldogan hazament,mi is elpakoltuk a mi részünket,végre,aztán vacsoráztunk,délután főztem rizsest ,csirkenyakakból.Annyira tömtünk ár nagyon éhesek voltunk...aludtunk is éjjel mint a poc!
Kicsit hagytak a macskák továbbaludni reggel,de aztán keltünk,még Lacinak volt egy kis dolga ,elfutott,én addig gyorsan odatettem a gulyást a friss húsból,meg bedagasztottam kifliket,pisztáciás meg cseresznyelekváros töltelékkel.
Közben porszívóztam,felmostam,pókhálóztam stb...
Laci hazaért,elkezdtük a kifliket enni,komolyan mondom a fél tepsivel megeszegettük..
Az időjárás nálunk szomorkás,borongós,nyomott,álmosító...Tegnap vettem hazafele pár virágcserepet,tervezzük a kertészkedést ültetgetést holnap,de lehet elmarad kicsit,mert esőt jósolnak.
Örülök ,hogy kimostam mindent tegnap mára meg is száradt minden,kitakarítottam,felmostam,főztem és sütöttem is,holnap talán ellépünk valamelyik boltba...talán a Lidlbe...
Margitka!
Remélem már jobban vagytok mindketen és nem kaptatok el valami vírust?
Lia!
Sajnos hamarosan elő kell venni a téli takarókat,eddig két vékony pléddel takaróztunk,bukóra nyitorr ablakkal,de már hétfőtől szeptember lesz,lelkileg készülni kell az őszre...