Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Ez szuper rekord idő volt, ennyi idő alatt otthon is voltak a gyerekek! Érdemes is ilyenkor indulni, még nincsenek sokan!
Te is jól felpakoltad a gyerekeket mindenféle finomságokkal!
Nagyon ügyes a kis unokád, egyre jobban álldogál már! Ugye milyen jó volt hogy ott voltak?
Mi jól megfáztunk, sokat tüsszögtünk, de le is pihentünk azért az segített egy kicsit. A férjem még most is tüsszög.
Hétfőn elkezdtük a medence téliesítését, a férjem leengedte a vizet, de még másnapra is maradt. Tegnap aztán mindent sikerült a helyére pakolni, de jól megdolgoztunk vele. Késő délutánig azt csináltuk, utána fürdés és mehettünk tv-t nézni.
Ma fűnyirás volt, és én meg egy szőnyeget súroltam ki az udvaron, majd leszedtem a körtét. Minden napra van valami munka.
23.-ára kaptam időpontot az orvosomhoz. Még a jövő héten sem dolgozik.
Most szombaton osztálytalálkozóra megyünk a férjeméknek lesz, tortát kell sütnöm.
Te megint szilváztál, látom finom szilvás kecsap lett belőle, na meg a süti is guszta! Még ott a paradicsom is, azzal is lesz egy kis munka!
Remélem pihentél egy kicsit Te is, és már jobb a derekad!
Lia!
Hű de guszta a kakaós csigád megint! Gondolom el is fogyott minden! Akkor még ott lesznek egy pár napot az unokák? A menyed is ott van még, kivel mennek vissza vagy egyedül?
Ancsa!
Nagyoyn tetszik a csizmád, szép a színe és forméja is! Használjátok egészséggel! Én ma adtam fel a rendelést ilyen piros színű téli dzsekire. Jó bélelt egyben nem vastag! Meg egy kék színű ruhát nagyon szép a fazonja, szine is. Tetszett remélem olyan lesz mint a képen.