Szervusztok!
Elég hosszú napom volt ma,munka közben felhívott a főnököm anyukája,úton voltak hazafele a nyaralásból,hogy menjek már be hozzájuk munka után,mert a fia(a Főnököm),bevitte a nagy papagájos kalitkát a nappaliba a teraszról éjszakára és biztosan mindent összeszemeteltek,meg tollaztak,9-hullámos papagáj van,és toljam ki,vissza a teraszra.Porszívózzak fel ,mert hamarabb jönnek haza,mint tervezték,mert elromlott az idő ...és a lányuk is kell érkezzen,aki pedig por,meg toll,meg minden allergiás!
Na persze bementem munka után, ott vannak közel a céghez,hát jó hogy nem látták így a nappalit...tényleg tele volt szemetelve,ricsajoztak a madarak,nem volt kajájuk sem már,gyorsan kitoltam a kalitkát,kerekeken gurul,és adtam enni a madaraknak,majd feltakarítottam a sok tollat,maghéjat...aztán láttam,hogy a virágai is le vannak kókadva,persze nem locsolta senki...azokat is meglocsoltam,a bentieket is ,a kintieket is.Miután mindent elrendeztem,bezártam,beriasztottam eljöttem,hazafele még bementem a boltba,mert dobostortára éheztem már napok óta,mindig van,de pont ma nem volt!!Olyan csalódott voltam,folyton csak a tortaszeletre gondolok,pedig ettem már csokit is,meg mindenféle gyümölcsöt,de csak hiányzik...
Laci is hazaért utánam,jó fáradtan,sütöttem grillkolbászt,meg miccset gyorsan ,ettünk és alszik is már,pedig bekapcsolta a tv-t,a History-t szereti nézni,engem meg nem érdekel,mert folyton háborúkat mutatnak a történelemből,Laci meg szereti ,de belealudt,én meg óvatosan kikapcsoltam a tv-t,nem is vette észre...
Itthon is meglocsoltam a virágaimat,már fáj a fejem ,hogy hova fogom elrakni a lakásban télre azt a sokat,amit a nyáron az udvaron felhalmoztam...lehet árat kiselejtezek,azokat beviszem majd a céghez,ott van elég hely és sok fény,amik benn vannak olyan szépségesek ,gondozom őket szeretettel,hatalmasra nőttek,már inden iroda ablakát teleraktam,két ,három naponta locsolom őket,szeretik is az alkalmazottak,hogy ilyen szép zöld lett benn minden,mióta ott vagyok!
Amit kitaláltam az udvarra,passzolt volna a szökőkóthoz,onnan akartuk megvenni,de sajnos nem volt csak egy darab,nekünk kettő kellett volna és túl nagy is volt a mérete,tulajdonképpen olyan forma,mint egy kerítés elem ,betonból,és a teteje virágláda volt,kb egy m magas,és a bejárat két oldalára szerettem volna a házfalra merőlegesen,az két tartóoszlopig,tehát olyan lett volna a bejáratnál,mint egy kis tornác,mivel van egy tető is az ajtó fölött,de így kútba esett a dolog...bár Laci megbiztatott hogy ha ideje lesz megcsinálja nekem habtéglából...de ááá,az amit láttam kis oszlopokon állt,olyan szép volt,ahogy elképzeltem az udvarra...na ez van,nem sikerülhet minden elképzelésem...

Ilyen volt,ebből szerettem volna a bejárat két oldalára a faltól az oszlopig...gondoltam majd kövirózsával,meg pozsgásokkal ültetem tele,azok kinn telelnek,és megszabadulok egy csomó cseréptől,amikben jelenleg vannak ,pfff...sajnos csak egy darab volt már és Laci azt mondta olyan nehéz,hogy meg sem bírta emelni a végét sem...ki kell találnunk valami mást...
Fúúú most látom mennyit írtam,na csak győzzétek olvasni...
Margitka!
Ügyesen feldolgoztad a sok szilvát,rengeteg kecsapotok lett,de gondolom a fiatalok is visznek belőle majd!
Ja még a bakancsomat is megmutatom,végre,hogy megérkezett!