Válasz: Társalgás
Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,429 2,430 2,431 2,432 2,433 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép, nyugodt, de vidám napot kívánok mára! 
Az éjjel pár alkalommal megébredtem, de visszaaludtam mindig. Aztán végül 5,20-kor ébredtünk mind a ketten... majd fél 6-kor jöttünk le az emeletről a férjemmel együtt.
Jelenleg a már hűvös éjszaka után 19 fok van, de majd 24-27 fok várható... Most eléggé borús az ég. Eső is jelezve mára már... akár 6 mm is...
Mára gulyásleves maradt még, a második majd muszaka lesz. Még sütink is maradt. Meg este ettünk egy fél dinnyét, a maradékot majd ma megesszük. Fagyi is van bőven...
A derekammal azért még óvatosan mozgok... tegnap már kicsit a karjaimban sétáltam Hannával is, énekeltem neki, amikor nyűgös volt, és addig hallgatott, míg sétáltunk...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét.
Finom ebéd lesz nálatok, itt lecsót készít a férjem, a menyem is nagyon szereti, ma érkezik.
Grízes tészta lesz még, tarhonya leves, a gyerekek kedvére.
Kellemes idő lett, reggel volt egy pár csepp eső, holnapra is igérik, kíváncsi leszek igaz lesz e.
Nehezen javul a derekad, pihentesd amennyit tudod.

Szervusztok,megjöttem!
Ma igen hamar húztam haza,várom a futárt,jelezte tegnap hogy jön,de eddig semmi..ha meg holnap jön akkor ráfázott,mert holnap nem leszek itthon!
Hazafele még volt annyi időm,hogy kifizettem a maradék számlákat és bementem a piacra azzal a feltet szándékkal hogy valamilyen gyümölcs nélkül nem jövök haza!Vagy barack,vagy szilva esetleg szőlő...na mikor az árakat megláttam,minden étvágyam elmúlt rögtön!Én mindent meg tudok érteni,az aszályt,az áfa emelést,az árdrágulást,de ami túlzás az túlzás!!Szépséges gyümölcsök vannak,nem látszik meg a forró.száraz időjárás rajtuk,na de az áruk!
Elég ha annyit mondok hgy az idén az erdei áfonya 60 lejnél kezdte,most 90 lejnél tart kilója!!Nem hogy olcsóbb lenne a vége fele,még sokkal drágább!Az sem normális aki ennyiért megveszi!ÉS reggel 9-re már el is fogy amit kihoznak...
Na de a kerti gyümölcs is!!Idén nem kóstoltam meg a cseresznyét sem,ami gyümölcsöt ettem,az is csak Pennys,meg Lidl-es volt...a piacról nem tudtam venni semmit!Na de a lényeg,hogy ezen a hét végén is szabad vagyok,a másik cégem szabadságon van és nagy átalakítások folynak vizesek,villanyészek,festők dolgoznak dizájner vezetése alatt!pffff...őrület,egy autószervízbe ekkora felhajtást!Végül is,amúgy is esőt mondanak a hét végére,jó is lenne,mert ma is csak nyamvad az időjárás,felhős,borús,ehhez képest 14 csepp eső esett...
Álmosító,én is csak nyamvadok itt jobbra-balra...
Sziasztok újra! Kukucs... 
Most van egy kis időm bekukkantani. Hanna ebéd után eddig szépen elvolt velünk, de aztán elfáradt, és egyre jobban nyűgös lett, már az énekekre se nagyon figyelt... csak rágott mindent... Bogi megette, tisztába rakták, és felvitték altatni... jó lesz ha pihen még egy jót az esti fürdés előtt... Sajnos ma nincs olyan jó idő, mint tegnap... de azért délelőtt volt egy kis séta, és a Rossmannban bevásároltunk Bogival...
Lia!
Nagyon figyelmes a férjed, ha s menyed kedvéért készített lecsót! Remélem, hogy a menyed szerencsésen megérkezett már! ![]()
A gyerekeknek is kedvében jártál m a főzéssel! Mi is szeretjük mindegyiket! ![]()
Itt is csak pár csepp eső volt ami miatt bejöttünk az udvarról, pedig Hannának tetszett a plédeken amit a fűre terítettünk a játszás, mert kivittük pár kedvenc játékát...
A derekamat most csak éjjel pihentetem, meg épp itt, hogy ülök a gép mellett... de olyan változatlan, de már tudok a kicsivel sétálni, aranyosan hozzám bújik, ha énekelek Neki% Meg szeret pacsit adni és tapsol kedvére! 
Ancsa!
Te is voltál itt ebéd után, finom epres itallal.
-
Mi is várjuk a hétvégén a futárt, akár már holnaptól jöhet... csak időben jelezze, hogy mikor...
Borzasztó árakat kérnek itt is a gyümölcsökért... ez felháborító! Mi is kevesebbet veszünk. Még szerencse, hogy van szilva, ma is szedtünk 2 piros tállal, még Hanna is kapott a beléből, mert a héját még nem is tudná lenyelni... ízlett is Neki! ![]()
Mivel a szilvás lepény nagyon kapós volt, elfogyott ma... Reggel szedtünk megint szilvát a fiamnál, és sütöttem ma is, de dupla adagot.
Már délután vágtam is fel belőle, örülök, mert nagyon dicsérik. ![]()
A vacsorán is túl vagyunk már. Hannát is megfürdették. 
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép, nyugodt, de vidám napot kívánok mára is! 
Az éjjel kétszer megébredtem, végül 5 óra után ébredtünk mind a ketten... Majd fél 6-kor jöttünk le az emeletről a férjemmel együtt.
Jelenleg hűvös a reggel 16 fok van, de majd 23-24 fok várható... Felhős most az ég. Esőt mára jeleznek is... akár 2-10 mm is lehet...
Ma kell főzni, borsóleves lesz, és keverek be kefires lángosnak tésztát... na és a szilvás süti is van a hűtőben, ez nagyon kapós lett másodszorra is!
A derekam javulóban, de vigyázok még nagyon a mozgásokkal.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

Szervusztok,itt vagyok már!
Elég zűrös éjszakám volt,csak nekem,mivel LAci az ágyúdörgésre sem ébredne meg!Éjjel fél 2 fele ébredtem meg,hogy zörög az eső a csatornában,itt megy le az ablakhoz közel.Felráztam Lacit,mert délután kinn hagyta a biciklijét,de aztán mondta hogy bezárta még mielőtt lefeküdt,és már aludt is tovább...nekem persze eszembe jutott,hogy a napvitorla biztosan megtelt vízzel,így csak felkeltem,kimentem,persze több liter víz volt már benne,jó alaposan lehúzta...gyorsan kimentem és miközben szakadt az eső,kiráztam a vizet belőle,és lekapcsoltam egyik sarkát,hogy lefollyon a víz belőle ha még esik később is...persze eközben csupa víz lettem,megtörölköztem,végre visszabújtam az ágyba,de elaludni nem tudtam sokáig,akkor Pincúr is elkezdett rosszalkodni,dübörögve rohangált a szobákban,na akkor fogtam és kizártam mindet a nappaliba.Akkor végre elaludtam,olyan hamar reggel lett,alig tudtam felkelni...Úgy alakult hogy ma is hamar jöhettem haza,nem is bántam mert dél fele megfájdult a bokám,mintha kibicsaklott volna,alig tudtam rálépni,nagy nehezen sántikáltam haza.Estére bekenem hűtőkrémmel,biztos ez a hirtelen hideg időjárás tette be az ajtót,lehűlt 10 fokot a hőmérséklet.
Nekifogtam főzni,egy jó adag borjúpaprikást főztem,tarhonyát akartam mellé,erre kiderült,nincs itthon,pedig úgy emlékeztem van...na csak betűtésztát találtam,sebaj abból főztem ,mint a tarhonyát..csalamádéval ettük,olyan finom volt,dupla adagot ettünk!
Napok óta egyeztetek egy hölggyel hogy hogy nekem 5 kiló gogos paprikát,sütőben sült paprikát akarok eltenni...erre itt van fél 6 és se kép,se hang,nem jött!A futár is jelezte már két napja, hogy jön..annak sincs nyoma...nagyon nem az én napom ez a mai!
Szia Ancsa!
Látom, hogy ma is be tudtál nézni délután! Finom kis citromos tortákat hoztál!
Hú de mozgalmas éjszakátok volt.... 
Finomat főztél!
... A futárra mi is csak várunk még, most már csak hétfőn lehet esedékes, hogy idejöjjön...
Nálunk bezzeg se éjjel, sem eddig ma napközben sem volt eső... Délelőtt ma is sétáltunk a Hannával, és vásároltunk is pár dolgot a picurnak a Pepco-ban... Viszont itt elég erős szél fújt egész nap, így délután már nem is mentünk ki...
Most volt az esti fürdetés és etetés... Én csak ezután jutok ide gép mellé...
De nagyon aranyos volt ma is a Hanna! Sokat volt az ölemben, remélem a derekam nem reklamál majd...
De el is köszönök mára. Ideje már fürödni nekünk is a férjemmel.. A gyerekek már bevonultak a szobájukba. ![]()
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép, nyugodt, de vidám napot kívánok mára! 
Az éjjel most csak egyszer ébredtem fel, végül 5 óra előtt pár perccel. Akkor kimentem a fürdőszobába, de még egy picit visszabújtam az ágyba utána... De fél 6-kor ma is lejöttünk a férjemmel az emeletről. Első utunk a konyha volt, a kávé főzés...
Jelenleg hűvös a reggel 14 fok van, de majd 21-25 fok várható... Eső mára nincs jelezve hozzánk.
Ma nem kell főzni levest, maradt borsóleves. Második pedig Hawaii csirkemell. a húsok már este be lettek pácolva... Meggymártást is készítek.
A derekam javulóban, de vigyázok még nagyon a mozgásokkal, mert picit érzékeny...

Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is.
Tegnap meg volt a mozi, utána elmentünk ebédelni, majd fagyizni, különleges fagyit ettünk, kicsi kürtös kalácsba töltötték a csavart fagyi, akkora a adag volt alig birtuk megenni, na a gyerekek azért nem küzdöttek vele, gyorsan elfogyot nekik.
Ma főzzük a húslveves, a Zsomborék sütnek húst ez lesz a mai ebéd.
Margitka!
Sajnálom hogy nehezen javul a derekad, azért most pihentetni sem tudod annyit, mint kellene. Szerencsére az enyém most gyorsan rendbe jött, igaz vettem be gyógyszert, nem mertem várni vele.
Ancsa!
Na itt semmi eső nem volt, csak a nagy felhők, meg a szél, mindent kifúj a főldből. A gyümölcsöknek, meg mindennek sajnos nagyon megy fel az ára itt is, csak pislogunk mikor megyünk vásárolni.
Lapok Previous 1 … 2,429 2,430 2,431 2,432 2,433 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás