Válasz: Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat! Sok puszi ölelés!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat! Sok puszi ölelés!
Ilona!
Köszi a fotókat, nálatok is gyorsan megnőttek az unokák. Gratulálok, sok sikert a további évekhez.
Ilona!
Csak most tudtam megnézni a fotókat a ballagásról.. Én is gratulálok, szép emlék marad ez az időszak, jó lesz majd később is visszanézni. Akkor csak legyen a következő időszak is sikeres!
Gyönyörű helyen jártatok, el is hiszem, hogy a melegben elfáradtatok. Köszi a sok fotót. ![]()
Budapestről valóban csodás kép sikeredett, gratulálok hozzá! 
Sziasztok!
Hozom a találozóról a képeket. A helyi óvoda éttermében volt megtartva. A házaspár otthon főzött és úgy hozták ide. Már másodszor volt itt megrendezve, de első alkalommal náluk volt az udvaron. Annyira meleg volt, nem tudtak elég árnyékot csinálni, ezért inkább itt tartottuk meg.
Itt még kevesen vagyunk várjuk a többieket is de készült kép
Nagyon rossz volt az út, örültem hogy a torta épségben megúszta! Akkora bukkanót voltak, hogy alig lehetett kikerülni!
Ilona!
Köszi a fotókat! Nagyon csinosak voltatok!
Nagyon hangulatos a hely, szép volt a tálalás, az étel is finom lehetett! A torta is odaért! Biztos kapós volt! ![]()
Aranylakodalom!
50 év!
1975.szeptember 27./szombat 15.30 / - 2025. szeptember 27/szombat 12.30/
"Add sors és szeretet, mely minket ide vezetett örök és megbonthatatlan legyen!"
50 év telt el! 50 év házasságban egy életnyi szeretet, kitartás és összetartozás van! Kimondva az igent egy olyan útra,amely tele volt örömmel, nehézségekkel, tanulással és feltétel nélküli szeretettel!
Azóta rengeteg mindenen keresztül mentünk életünk során. Volt rossz és jó, öröm, boldogság ami történt melyet együtt átéltünk! Hálás vagyok minden pillanatért, a nehézségekért is mert azok is minket formáltak!
Mind ezek mellett megkaptuk az élet legnagyobb, legszebb ajándékát a két fiúnkat Lászlót és Leventét! Mondhatjuk, hogy gazdagok vagyunk, mert itt vagyunk egymásnak egy családként és csak ez számít! Velük egy összetartó családdal voltunk, közös élményekkel gazdagodtunk.Aztán a fiúk megnőttek,kirepültek a családi fészekből, családosok lettek. Életünk legszebb szakasza megint, mikor megszületett a gyönyörú három unokánk, Tamás, Levente és Ibolya.Ez az igazi boldogság, nagyszülőknek lenni,hogy itt vagyunk és láthatjuk, végig kísérhetjük egy darabig azt az utat, amelyen járni fognak!
Hálás vagyok mindenért, és hogy megtapasztalhatom milyen mikor az embernek a legnagyobb kincsei vannak!
A boldogságot nem lehet ajándékba adni! Egyetlen titka, adni mindig jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, és sok-sok önzetlen tiszta szeretetet!
Boldog házassági évfordulót nekünk!
Itt megyünk az esküvőre a menyem fényképezett le
Itt még egy kép készült mikor Ibolya tartja a gyűrűket, a menyem fényképezett közben,mikor a fényképész is
Ezt is a menyem csinálta, a két fIúnk a tanú
Itt a pap István várják a tortát már. Ő az ismerősünk mikor a férjem zenélt mindig mentek a fiúk a zenekarral. Akkor még nem volt pap.
ezeket a képeket most küldte át a menyem és a messenger-re. Onnét tudtam csak berakni. Lehet hogy el fog túnni, de hozom ha a fényképész megküldi a többit.
Majd megmutatom milyen ajándékot hozott István, de a férjem már alszik és abba a szobában van nem akarom felébreszteni.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál