Válasz: Társalgás
Szervusztok,itt is vagyok!
Jöttem ma hamar haza,beléptem a piacra,vettem egy 10 literes műanyag bödönt,lecsavarható tetővel.A kedvenc árusóm a piacon megígérte,hogy megtölti nekem sósuborka,káposzta,karfiol és zöld paradicsom egyveleggel,októberben megkapom,mikor összeérett a dolog!Nekik nagyon jó receptjük vanmindig tőlük vásárolom a sósuborkát télen.Utána jöttem haza,még kenyeret,tejet,meg parizert is vettem,meg egy darab sertéscombot,kifizettem a villanyt meg a kábeltv-internet-telefont.Holnap sietek haza megint,mert kell jönnie egy futárnak,vagy kettőnek...Még be kell ugranom út közben a főnököm szüleihez,mert elutaztak nyaralni és van 9 hullámos papagájuk,meg két teknős és a virágok is persze,a fia ígérte,hogy eteti őket,de holnap is el kell utaznia,aztán majd én megyek etetni,meg locsolni.Én mindig ,mindenre kapható vagyok...
Mikor hazaértem locsoltam gyorsan,míg nem süt be a nap az udvarra.Levágtam két szelet húst,mert sültre éheztem,mustáros,sörös ,fokhagymás sültet sütöttem,egyiket meg is ettem,a másikat eltettem mire jön Laci,közben mostam is,kimentem teregetni,addig elfeledkeztem a húsról,Pincúr ellopta a tányérról...hű nagyon mérges voltam,tolvaj macskát nem tűrök a házban,megvertem és összeszidtam,azóta meg van sértődve és felment a kerítésre a lonc alá...nem ette meg a húst,csak lelopta a tányérról és otthagyta a földön...sajnos ki kellett dobnom,így Laci mást kapott ebédre...nem is bánta mert olyan fáradtan jött meg,hogy teljesen mindegy volt mit eszik..a cicát meg szereti,akkor is ha rossz,mert szerinte még gyerek és apa kicsi fiacskája...na...a lopást akkor is kinevelem belőle,mert azt nem tűröm...
Most már pihengetünk...
Margitka!
Akkor még egy picit várnod kell Hannáékra,de lehet jobb ha korán indulnak,nem lesz olyan meleg,meg akkora forgalom.A derekad is hátha jobb lesz majd.
ILona!
Jó nagy munka a tetőcsere,mi mindig halogatjuk,valami mindig közbejön,vagy fontosabb..részvétem a haláleset miatt.
Lia!
Az is jó program lesz,nálunk a városban már csak egy mozi van,de még sosem voltam ott,valamikor szeretem járni ,volt a városban vagy hat...mind bezárt ,érdeklődés hiánya miatt...