Válasz: Társalgás

Szervusztok,megjöttem végre.Nagyon bosszús napom van,ma volt a kályhás bácsi,napokig takarítottam a múlt héten,mikor hazajttem ma,azt hittem elájulok...a világon minden kormos volt...Laci szegény akkor takarította össze,amit tudott,elhúzott,letakart amit tudott,felszedte a szőnyeget,3 és fél vödörnyi kormot szedtek ki a kályhából,kéményből...mindenhol lábnyomok,vastag por,büdös,macskalábak a kanapéhuzaton is,pfffúúú,nagyon mérges voltam,a fürdőszobában is kormos lábnyom a szőnyeget,a mosdó fekete,a kis szemetes lapátom fekete...mintha nem is takarítottam volna hetek óta,olyan kosz volt...Neki kellett álljak takarítan,számtalan vízből felmostam,domestossal próbáltam fertőtleníteni mindent,még az sem nyomta el a koromszagot...közben Lacinak el kellett mennie időre,már késésben is volt..gyorsan elszaladt,elintézte a dolgát ,mikorra hazaért,én már főztem.Minden cuccát bedobta a mosógépbe,lezhanyzott,mert neki is koromszaga volt,közben én még két adagot ki is mostam,a kisszőnyeget is a fürdőszobából..szerencsére, hogy itt volt a régi porszívóm,azt áldoztam fel ,hogy a kormot összeporszívózzam mindenhonnan,szegény bírta utolsó munkája volt,most már kitakarítja Laci és megy fel a padlásra,tartaléknak.Végre ,befejeztem a főzést,grízgaluska levest főztem,csirke farháakra,ebédeltünk,jó későn igaz,de végre én is le tudtam zuhanyozni és most már pihenünk...Nagyon nyüzsis nap volt...
Margitka!
Gratulálok Hannikának igen komoly teljesítmény ez,ügyes,hogy már elindult!
Lia!
Remélem nem valami vírusos betegség,és hamar kilábal belőle!