Szervusztok,itt vagyok már...
Úgy indult a nap,hogy taxival megyek,mert fél 5-kor eleredt az eső és szakadt...mikor felkeltem 5-kor már a napvitorla úgy megtelt vízzel,hogy lelógott félig a földre szinte...fel is fogtam az esővízet a nagy lavórba,szerencse,hogy előrelátóan,behoztuk este az ülőpárnákat ,takarókat.De jövőre megoldom valahogy hogy legyen egy kis védett tető,vagy pavilon tető,valami, ami nem ázik át,hogy ne kelljen hurcolni a párnákat ,ha esik az eső...
Mire elindultam fél 7 kor,már elállt az eső,így mégis gyalog mentem..közben változott a helyzet is,mert bejött a főnök ,lévén a hónap első hétfője,ilyenkor minden hónapban megvendégeli az egész céget,reggelivel.Segítettem teríteni a kis gyűlésteremben,volt többféle gyümölcs,fánk,croissant,sajtos levelek,meg egy pite szerű valami,amit ő készített,nem tudom mivel volt,ízlett a fiúknak,én megelégedtem fánkkal és croissant-al ,mert volt nálam is kaja.Ja még joghurtokat is hozott...Ez minden hónap első hétfőjén a breakfast nap...reggeli nap.
Holnap összeszedem ,ami ottmaradt,rendet kell rakjak...ma hosszú napom volt még munka után,de holnap sietek haza,mert jön a kályhás bácsi reggel,rendbeteszi a kályhát,kitakarítja,a kéményt is,felkészülünk a fűtési szezonra.Valószínű futár is jön,mert a hét végén tettem a macskák alutasakos rendelését.Ugyan van még nekik kaja bőven itthon,de most volt 25 % engedmény,hát ki kellett használni.Általában nem hagyom kifogyni a tápot nekik és naponta megnézem a zoopluson mikor vannak akciók.
Délutánra szépen kisütött a nap,holnapra is napos időt mond.
Jól megebédeltünk gulyást,azután elnyúltunk pihenni,macskástól,ők is rögtön igyekeznek fel az ágyra mikor mi behúzódunk,szeretnek köztünk heverni.
Lia!
Isten éltesse a szülinaposodat!