Szervusztok,végre nálunk is pihenő van.
Reggel ma is korán keltem,Pincúr meg volt bolondulva,anyi trappolt,rohangált ki be,hogy felvert minket.De végül is nem baj,kávéztunk,ma sok dolgunk volt,én ki kellett fussak a piacra,vetem egy kis uborkát,mert tegnap vékony kis tököket kaptam és együtt kovászoltam egy nagy üveggel.Míg én el voltam,Laci is útra kelt,mert a Kaufland katalógusban láttunk Kargher porszívót akciós áron,és sietett, hogy nyitás után ott is legyen,sikerült is egyet megkaparintani a kettőből,ami érkezett..Már múlt hét óta erre készültünk,mert a mi porszívónk,már nagyon öreg sajnos,pedig nagyon szerettem Philips volt,de a ki-bekapcsoló gombja már nem működött egy ideje,csak úgy tudunk vele porszívózni ha bedugtuk ,meg kihúztuk a csatlakozót...nem túl egészséges dolog.Szerencsére sikerült vennünk,ráadásul jó áron.
Utána még elszaladt egy ismerősünkhöz,valamit el kellett hoznia onnan,utána elment egy barátjához, akinek segített kifesteni egy szobát,elég fáradtan jött haza, szaladgált eleget,de addig én sem álltam,főztem egy fazék gulyáslevest,borjú húsból,túrófánkocskákat sütöttem,ricottából,áfonyalekvárral esszük.Takarítottam az udvaron,megpucoltam az ablakokat,kimostam a szökőkuutat,visszapakoltam a köveket bele,locsoltam,letisztítottam a konyhabútort,a konyhaszigetet,porszívózni holnap fogok,kipróbáltam ugyan ,de már nem jutott rá sem időm,sem erőm...Mikor hazaért Laci ebédeltünk,ittunk egy kávét is,most már pihenő van...