Szervusztok,benézek én is.
Mi este mindent elpakoltunk,lekötöztünk,behordtunk az udvarról,felkészültük a viharra.Dörgött,villámlott,szél nem volt hála Istennek,viszont eső sem...
Éjjel párszor megébredtem dörgésekre,hajnalban fel is keltem ,kimentem,de esőnek nem volt nyoma,viszont csúnya szürke volt az ég.Visszafeküdtem de már elaludni nem tudtam ,végül felkeltem,főztem kávét,nekifogtam kirántani a csirkecombokat,amiket tegnap besóztam,főztem krumplipürét mellé és sütöttem palacsintát.Aztán elkezdett esni az eső,de teljesen normális ,áztató eső volt,többször rákezdte ,most éppen nem esik,kicsit világosodott,még a nap is kisütött pár percre,de jól lehűlt a levegő.
Jól ebédeltünklevest a fagyóból vettem elő,húsgombóclevest,meg csirkeragu levest,a rántott combokat meg pürével és kovászos uborkával ettük...már palacsintát nem is bírtunk enni...
El akartunk menni a Pennybe,de beugrott Laci nagybátyja ,közben elkezdett esni az eső,ittragadt,később meg már nem volt kedvünk elmenni...
Várjuk a rendelést,nem tudom valóban elhozzák -e ,hiszem,ha látom,ha megint elhalasztja,lemondom!