Sziasztok újra!
Most van itt az ideje a pihenésnek....
Ilona!
Aranyos vagy, hogy még az utazás közben is benézel! Tudtam, hogy barackot akartok még előtte elrakni, hiszen említetted... Gondolom, hogy volt bőven teendőtök. Biztos minden fontos dolog elpakolásra kerül! Érezzétek majd nagyon jól Magatokat! Pihenjetek és fotózzatok is majd sokat!
Látom, hogy még sok barack vár az elrakásra... De lesz egy kis lehűlés az időben, talán megvár Benneteket! Nagyon szépek lettek az eddig elrakott barackok! Ügyes voltál most is! ...
Nagyon tetszik ez az éjszaki fotó is a medencéről! Igazán hangulatos!
Lia!
Mi nagyon nagyon szeretjük a hagymalevest. Itt a receptje: hehymaleves
DE amióta én nem iszom a tejet, azóta a tejszín helyett vegaföl és rizstej keverékét használom!
A palacsinta szerintem mindenhol kedvenc! Itt is . Nagyon finom lett, mint mindig. 
A sajtos tészta nekem is nagy kedvencem, még vegafölt is rakok a tányérban rá! Nektek is egészségetekre!
Ahogy olvasom, valóban ízletes és tápláló volt, ahogy elkészítettétek!
Ma ebéd után végre jó nagyot tudott aludni Hanna! Talán délután, ha jelentkeznek jobb kedve lesz megint!
Ancsa!
Hú, már megint csábítgatsz a fagyival! De mi épp dinnyét fogunk enni, jó hideget!
Na akkor örülhetsz a cikásznak! Jól bevásároltál megint a kedvenc boltban, ha csak taxival jutottál haa!
Laci most is figyelmes volt, ahogy várt otthon! 
A vihartól én is irtózom... az ablakot egyből becsuktuk hajnalban is, amikor érzett... Már itt 2. fokú hőségjelzés lett...
Nagyon várjuk a jövő hétvégét!!!! Meg persze minden nap 6 óra körül az esti fürdés előtti netes "találkozót" is! Hanna olyan édesen figyel, míg énekelek Neki!
Remélem a rendelésednek megfelelően szép lesz minden, a,mit visznek ma!
Én miután bekevertem délelőtt a palacsintatésztát, a férjem kisütötte, én pedig átmentem a fiamhoz, és összeszedtem a fák alól a szilvát, amit lerázott a vihar. Most lettünk készek a lekvárfőzéssel. 2 liter, és 8 dl lett most. Már a száraz dunsztban van a 4 üveg.

Itt még főtt a szilvalekvár. Azt vártuk meg, hogy a hab el főjön